Utflukter – India

Opplev mer i ferien – bli med på utflukt! Vil du være sikker på å få plass på akkurat den utflukten du ønsker, så kan du bestille her og nå. Eller du kan vente til du er vel fremme på reisemålet og bestille via reiseapp'en.

Alle kan bestille utflukter hos oss – det er ingen forutsetning at du reiser med oss.

Last ned app'en


Dudhsagar-fossen

Går fra: 

Utflukten går med buss til Indias nest største foss som har et fall på over 300 meter ligger vakkert i Bhagwan Mahaveer Sanctuary og Mollem nasjonalpark.

Vel fremme fortsetter vi opp bakkene i parkens kjøretøyer og når fram til Goas stolthet, Dudhsagar-fossen, etter en lett tur til fots. Her tar vi en avkjølende dukkert med nysgjerrige aper som tilskuere. Vi spiser både frokost og lunsj i nasjonalparken. På veien tilbake stopper vi ved et tempel.

Inkludert: Frokost og lunsj u/drikke. Drikke kjøpes utenom. 
Engelsktalende guide.
Ikke inkludert: Inngangsbillett til fossefallene. Inngangsbillett koster 50 INR og kameraavgift ved fossefallene på 50 INR. 
Utflukten kan bare bestilles på reisemålet.

Bli kjent med Sør-Goa

Går fra: 

Goa er kjent for sine fine strender, vennlige befolkning og høye palmer som strekker seg opp mot den klarblå himmelen. På denne turen opplever du det sørlige Goas avslappende atmosfære og små byer med rolig tempo. Her treffer vi de lokale håndverkerne som holder liv i de gamle indiske tradisjonene. Vi tar deg med til Palolem Beach, Sør Goas perle. Det er en ca. 1,5 kilometer lang sandstrand. Her blir det lunsj før du kan kaste deg i bølgene.

Inkludert: Lunsj u/drikke. Engelsktalende guide.
Utflukten kan kun bestilles på reisemålet.

Cola Beach – Goas gjemte skatt

Går fra: 

Bli med til Cola Beach, en av Sør-Goas mest rofylte strender med hvit sand og vaiende palmer. Dette er ren avkobling – nyt solnedgangen fra en hengekøye, smak på lokale retter og avslutt dagen med en overnatting på stranden i ett av de fine Rajastani-teltene.

Inkludert: Transport, én overnatting med lunsj og middag dag 1 samt frokost og lunsj dag 2. Drikke er ikke inkludert. Vi anbefaler at evt. snacks tas med fra Goa da det er begrenset mulighet til å handle på Cola Beach. Bussen har ikke luftkondisjonering.

Utflukten kan kun bestilles på reisemålet.

Du kan bestille med enkelt- eller dobbeltrom. Barn under 6 år er gratis, men sitteplass eller egen seng kan ikke garanteres.

Elskede Goa

Går fra: 

Bli med på en utflukt med der du ser alle de klassiske Goa severdighetene. Vi starter med krokodillesafari. I en time kjører vi båt på Mandovielven, der vi kan se krokodiller i deres naturlige miljø. I løpet av dagen stopper vi for å spise lunsj på en restaurant som ligger ved en av Goas eldste krydderdyrkere, Savoi. Der venter også en guidet tur med hvor vi lærer mer om de ulike krydderurtene. Utflukten går også til det sørlige Goa der vi går inn i det fargeglade tempelet Mangueshi. I Panjim, Goas hovedstad, besøker vi lokale markeder, får mulighet til å kjøpe lokale suvenirer og opplever byen.

Inkludert: Lunsj u/drikke

Påkledning: Tildekte skuldre ved besøk i tempelet. Engelsktalende guide.

Voksne (12+ år): 548 NOK
Barn (2-11 år): 274 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Engelsk
Varighet: Heldag
Dag(er): Onsdag
Bestill

En natt på husbåt på Chapora-elva

Går fra: 

Den beste måten å oppleve livet langs Chapora-elva på, er fra dekket på en "kettuvallam" – en husbåt. Vi siger langsomt av gårde og nyter en velkrydret goansk middag, før det er tid for en god natts søvn i husbåtens sjarmerende lugarer.

Inkludert: Transport t/r båten og én overnatting i lugar om bord samt middag dag 1, frokost og lunsj dag 2. Drikke er ikke inkludert.
Du kan bestille enkelt- eller dobbeltrom. Engelsktalende personale.

Utflukten kan kun bestilles på reisemålet.

Sør-Goas skatter – marked, landsbygda og severdigheter

Går fra: 

Bli med til Sør-Goa i ferien! Første stopp er Margao, den største byen i Sør-Goa. Her besøker vi det livlige markedet og småbutikkene i området, før vi kjører ut på landsbygda. Det gjøres stopp ved et keramikkverksted før vi fortsetter til Palacio do Deao, en restaurert portugisisk herregård i Quepem, hvor det serveres lokale retter til lunsj.

På vei tilbake stopper vi ved Chandranath-tempelet, ett av Goas eldste, som ligger fantastisk til oppe på en høyde.

Inkludert: Lunsj, engelsktalende lokalguide og transport.

Tredagerstur til Hampi

Går fra: 

På 1300-tallet var Hampi hovedstad i ett av verdens største imperier; i dag er den én av Sør-Indias største severdigheter og valfartsby for hinduene.

Dag 1: Morgentog til Hampi i delstaten Karnataka. Å reise med tog i India er en unik opplevelse – man kommer tett inn på hverdagslivet i løpet av dagen. Overnatting i forstaden Hospet; kvelden til egen disposisjon.

Dag 2: Heldagstur med guide i Hampi, til både templer som er i bruk og til tempelruiner. Det legges inn en lunsjpause (ikke inkludert) midt på dagen når solen står på det høyeste. Ett av dagens høydepunkter blir nok solnedgangen, som forvandler byen til et eventyrlandskap.

Dag 3: Tidlig togavgang, med ankomst i Goa sent på ettermiddagen.

Inkludert: Togreise t/r, to overnattinger med frokost og sightseeing med engelsktalende guide.
Ikke inkludert: inngangsbillett til Hampi.
Barn under 6 år gratis, men ikke garantert sitteplass eller egen seng.

Utflukten kan kun bestilles på reisemålet.