Markeder

Markeder og butikker

Her er det mylder av liv og røre. Begi deg ut på et indisk marked for fersk frukt eller unike gjenstander. For shopping som er mer lik den du finner hjemme kan du ta turen til Mall de Goa i Porvorim.

Nattmarked

I Goa kryr det av herlige markeder og du kommer garantert ikke tomhendt hjem fra noen av dem! Saturday Night Market er manges favoritt med livemusikk og mat fra alle verdens hjørner. Markedet er åpent fra rundt kl. 18.00 til midnatt eller enda senere. Markedet holder som regel til på to ulike steder i Arpora-området, og stedene kan variere i løpet av sesongen.

En bit av Tibet

Tibetanske selgere finner du først og fremst rundt nordre Goas mest livlige steder, som for eksempel i Calangute og langs Baga Road. Noen finner du også på Saturday Night Market og i Anjuna på onsdager, da det store hippiemarkedet arrangeres. Sølv er deres viktigste vare, og det er utrolig mange sølvsmykker og gjenstander å velge blant.

Mall de Goa

I Porvorim, ca. 20 minutter med taxi fra Calangute ligger Mall de Goa. Her er det kino, restauranter og butikker som Marks & Spencer, Lee, Wrangler, Puma, Levi’s, Ray Ban, Fabindia, Ed Hardy med flere.

Metallfigurer i en tibetansk souvenirshop
Hippiemarkedet i Anjuna

Bohemske kupp

I den sørlige delen av Anjuna Beach ligger det berømte hippiemarkedet. Det er et hektisk marked med høy festfaktor, som er åpent fra november til april. Her finner du suvenirer, smykker, lopper og gjenstander fra alle Indias regioner. Bestill en maiskolbe med lime og salt – og bare ta inn fargene, menneskene og inntrykkene. Markedet i Anjuna er på onsdager fra kl. 10.00 til 18.00. Ta en rickshaw eller båt som går mellom Baga Beach og Anjuna Beach for komme hit.

Fredag? Ta turen til Mapusa!

Er du ute etter frukt, grønnsaker eller vakre stoffer skal du dra til fredagsmarkedet i Mapusa. Her menger du deg med lokalbefolkningen, for her er det ikke så mange turister, og du kommer garantert til å få oppleve en helt fortryllende atmosfære.