Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

76% anbefaler hotellet

900 vurderinger
Utmerket
 
381
Veldig bra
 
333
Bra
 
112
Mindre bra
 
43
Dårlig
 
31

Fem siste vurderinger

06.01.2017

Innlegg av D3186LIthomasf Oslo, Norge

Bra hotell med ypperlig beliggenhet rett ved stranden.

Hotellet er fordelt over et større område med flere mindre bygninger. Mye grøntområder. Betjeningen var veldig profesjonelle og imøtekommende, alle ydet stor grad av service og vi opplevde veldig trygghet med mye sikkerhetsvakter. Frokosten var bra, Restauranten serverte mye bra mat, vi valgte å spise middag flere dager inne på hotellet for utenfor var det mye trafikk. Ellers spiste vi både lunsjer og middager hos Buckingham beach cafe på stranden. Rommet vårt var i første etasje, relativt stort rom med god madrass, bra renhold og stille om natten. Mange voksne par som gjester, men det så ut som et bra område for barn også med barnebasseng og lekeområde. Stranden var bråkete om kvelden med høy musikk fra flere beach kafeer. Om vi kan sette fingeren på noe som ikke var helt på topp, så var det internettilgangen. I restauranten var den bra og den skulle være bra utenfor rommet. men der var det problemer med å logge på.

 
17.01.2013

Innlegg av Didsenjos Bærum

God plassering, ypperlig service, bra rom!

Vi sov på dette hotellet med en guttegjeng på 5, 3 på et rom og 2 på det andre. Hotellet har alt av laundry service, room service etc. Vi benyttet oss av det meste og er meget fornøyde. Frokosten på hotellet er ok, men for oss gutta, er loff for lite næring - så vi benyttet oss heller av in-room dining som hadde mye bra å velge mellom. Det meste av det vi spiste som frokost på hotellet, inneholdt salat og tomat - som ikke anbefales å spise i India, med tanke på at bakteriekulturen dems er noe annet der enn i andre land. Det gikk uansett fint, så på dette hotellet kan du prøve hva som helst av mat uten å måtte tilbringe resten av ferien på ramma. Beliggenheten er veldig bra, det tar 2 minutter å gå til Baga Beach! Ellers er servicen bra (og rask) og rommene er renslige og behagelige.

 
04.11.2019

Innlegg av PragatiS106

Review of stay

Room service can be improved. No wifi in individual rooms, no mobile network works there either. Amenities are available but aren't well maintained and timings of usage are inconvenient. Apart from that, very good rooms and the beach is very well maintained.

 
04.11.2019

Innlegg av AKS676

COLONIA SANTA MARIA

Excellent location, great resort, helpful staff, over eager to help. Very good arrangements for breakfast and dinner. the resort should however avoid asking guests to pay up in the night, it can easily be done the next day, spoils the feel of the place.

 
15.10.2019

Innlegg av Abhikeju

Amazing place

Just perfect for a family vacation. Food is good. Just on the beach.people are good. Security is there to make you feel better. Car parking is there. Water sports available on the beach. Breakfast is very good.