Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

76% anbefaler hotellet

912 vurderinger
Utmerket
 
390
Veldig bra
 
335
Bra
 
112
Mindre bra
 
44
Dårlig
 
31

Fem siste vurderinger

06.01.2017

Innlegg av D3186LIthomasf Oslo, Norge

Bra hotell med ypperlig beliggenhet rett ved stranden.

Hotellet er fordelt over et større område med flere mindre bygninger. Mye grøntområder. Betjeningen var veldig profesjonelle og imøtekommende, alle ydet stor grad av service og vi opplevde veldig trygghet med mye sikkerhetsvakter. Frokosten var bra, Restauranten serverte mye bra mat, vi valgte å spise middag flere dager inne på hotellet for utenfor var det mye trafikk. Ellers spiste vi både lunsjer og middager hos Buckingham beach cafe på stranden. Rommet vårt var i første etasje, relativt stort rom med god madrass, bra renhold og stille om natten. Mange voksne par som gjester, men det så ut som et bra område for barn også med barnebasseng og lekeområde. Stranden var bråkete om kvelden med høy musikk fra flere beach kafeer. Om vi kan sette fingeren på noe som ikke var helt på topp, så var det internettilgangen. I restauranten var den bra og den skulle være bra utenfor rommet. men der var det problemer med å logge på.

 
17.01.2013

Innlegg av Didsenjos Bærum

God plassering, ypperlig service, bra rom!

Vi sov på dette hotellet med en guttegjeng på 5, 3 på et rom og 2 på det andre. Hotellet har alt av laundry service, room service etc. Vi benyttet oss av det meste og er meget fornøyde. Frokosten på hotellet er ok, men for oss gutta, er loff for lite næring - så vi benyttet oss heller av in-room dining som hadde mye bra å velge mellom. Det meste av det vi spiste som frokost på hotellet, inneholdt salat og tomat - som ikke anbefales å spise i India, med tanke på at bakteriekulturen dems er noe annet der enn i andre land. Det gikk uansett fint, så på dette hotellet kan du prøve hva som helst av mat uten å måtte tilbringe resten av ferien på ramma. Beliggenheten er veldig bra, det tar 2 minutter å gå til Baga Beach! Ellers er servicen bra (og rask) og rommene er renslige og behagelige.

 
12.12.2019

Innlegg av Peterlambretta

Gill x Pete Seaton

Aĺlways have a great holiday at csm our fav hotel the staff are the best near beach and near main rd rooms good food good reception staff the best everyone happy taxis outside security good rooms cleaned every day

 
12.12.2019

Innlegg av gizmo2957 lancs

Mrs christine Waddington

This is the 3rd time that we have stayed at the CSM and it did not disappoint. We requested a taxi from the airport and from the moment that taxi picked us up, to returning to the airport at the end if our holiday. We had a great time, every single one of the staff are friendly and helpful. Nothing is too much trouble for them. We cant wait to return, i would definitely recommend staying at the CSM you wont be disappointed.

 
03.12.2019

Innlegg av tracey c Sale, Storbritannia

Fantastic hotel and holiday

This was our 2nd visit to CSM. The staff at this hotel are a credit to the management and the hotel is such a fantastic place to stay. Nothing is too much trouble for any of the staff. The hotel has a good central location and easy access to both beach and transport. The food in the restaurant is fantastic. We will definately be visiting CSM again. Thank you all staff and management for making our stay with you so enjoyable