Ritz-Carlton Al Wadi Desert

Hotellet inngår i en kombinasjonsreise

  • • Bo i villa med privat basseng
  • • Uforglemmelige opplevelse i Ras Al Khaimahs ørken
  • • Bestilles i kombinasjon med Waldorf Astoria Ras Al Khaimah

Opplev beduinenes tusenår gamle hemmelighet i den arabiske ørkenen. På komfortable Ritz-Carlton Al Wadi Desert bor du midt i den stille ørkenen blant dyr og den rike kulturen. Fyll ferien med uforglemmelige dager og netter under den stjerneklare himmelen.


Rom/leiligheter

Toroms villa for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 1,7 km
Til sentrum: 1,6 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Ritz-Carlton Al Wadi Desert er et ørkenhotell i beduinsk stil. Service i toppklasse og mange bekvemmeligheter på hotellet. Du bor i en egen villa og alle villaene har et eget  temperaturregulert basseng. På hotellet er det et bassengområde med et stort basseng med swim-up bar, jacuzzi, cabanas og solsenger. Barna har en egen avdeling for lek og moro. Ritz-Carlton Al Wadi Desert bestilles i kombinasjon med Waldorf Astoria Ras Al Khaimah.

På hotellet er det flere restauranter. Restaurant Kaheela som er åpen hele dagen og du kan spise og drikke godt under åpen himmel på Moon Bar. Restauranten Farmhouse serverer lokal mat fra omkringliggende gårder.

Gratis barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Gratis utlån av sykkel. Hest- og kamelridning for alle ferdighetsnivåer mot avgift. Bueskyting, fat bike-utleie og guidede ørkenturer mot avgift. Spa med behandlinger mot avgift.

Gratis buss til hotell Ritz Carlton Al Hamra, der du kan benytte hotellets strand og basseng uten kostnad.

Måltider

Halvpensjon og nyttårsmiddag inkludert.

Verdt å vite

Noen hoteller krever et depositum ved innsjekking. Det kan betales i kontanter, men kredittkort foretrekkes. Depositumet tilbakebetales ved utsjekking.

Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte. Personer under 21 år får ikke servert alkohol i henhold til De Forente Arabiske Emiraters alkohollover.

I kombinasjon med ferie på stranden

Dette hotellet kan kun bestilles i kombinasjon med et opphold på flotte Waldorf Astoria Ras Al Khaimah, som har en egen sandstrand på mer enn 300 meter.

Les mer og bestill kombinasjonen her