1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
9,0 / 10
Rengjøring
 
9,3 / 10
Service
 
9,3 / 10
Fasiliteter
 
8,8 / 10
Mat og drikke
 
8,2 / 10
Rom / leilighet
 
8,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,9 / 10

10 siste vurderinger


4 av 10

Beate,
Oslo

+
Blide,hyggelige ansatte
-
Forventet et renere hotell i ganger og trapper, siden det var et Hilton hotell. Rømningsvei/trapp ikke rengjort under vårt opphold. Dørklinker og rekkverk ødelagt. Hotellet virket litt slitent

Bekreftet gjest: 2019-02-13


10 av 10

Camilla,
Ringnes

+
Beliggenheten. Flott strand og bassengområde. God mat og veldig god service
-

Bekreftet gjest: 2019-02-04


10 av 10

Ahmed,
Oslo

+
Personalet var veldig uhyggelige og service innstilte, smilende og hjelpsomme. Romservice var fantastisk. Resepsjonen var herlige( Yazan) var ga supper bra inntrykk av hotellet da vi ankom stedet første dag.
-
Prinsene på mat og drikke var for høye.

Bekreftet gjest: 2019-02-04


8 av 10

Camila,
Oslo

+
Voksen basseng, mange solstoler og nære til strand med mange solstoler.
-
Bedre renhold på offentlige toalettene, manglet ofte papir og såpe ved bassenget/stranden. Altfor dyrt med drikke! Selv også brus! Apollo bør skrive i beskrivelsen at det ikke er mulig å gå til noen «sentrum», de 2km som står på nettet stemmer ikke! Og det bør stå at halvpensjon ikke dekker drikke! Og ta bort at hotellet har «minimarket» for det har den ikke!

Bekreftet gjest: 2019-01-23


8 av 10

,

+
-
Veldig dyrt å spise

Bekreftet gjest: 2019-01-23


8 av 10

Maj-Lis,
Stavanger

+
God beliggenhet. God plass på stranden. God størrelse på rommene, god service, god mat.
-

Bekreftet gjest: 2019-01-16


9 av 10

Mette,
Oslo

+
Svært imøtekommende ansatte!
-
Det bør være mer laktosefri mat. Det var ingen kaker eller desserter ute laktose, bortsett fra frukt.

Bekreftet gjest: 2019-01-16


9 av 10

Merete,
Slattum

+
Nydelig mat, flotte badeforhold, rolig, ikke skjemmende musikk ved bassengene, flott strand
-
Flisene må rengjøres bedre for fugleskitt ved saltvannsbassenget mot plenen, måtte si fra, delvis uappetittlig. Solmadrasser bør også vaskes for fugleskitt oftere.

Bekreftet gjest: 2019-01-14


10 av 10

,

+
Vi bodde på villa ved stranda og det var super fint.
-

Bekreftet gjest: 2019-01-13


10 av 10

Bjørn Olav,
Oslo

+
Nyttårsaften arrangementet, alle blide som jobbet der.
-
Fikk ikke rom v siden av hverandre med barn på eget rom et godt stykke ned i korridoren. Burde være mulig å reservere dette på så stort hotell

Bekreftet gjest: 2019-01-02


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Sted
 • 4,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

87% anbefaler hotellet

6515 vurderinger
Utmerket
 
3808
Veldig bra
 
1772
Bra
 
584
Mindre bra
 
220
Dårlig
 
131

Fem siste vurderinger

11.02.2019

Innlegg av kimmusmaximus Stavern, Norge

Helt fantastisk!

Familieferie i Emiratene? Velg Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa. Vi bodde i villa/bungalow, med fantstisk utsikt. Pene og rene rom. Rengjøringspersonellet gjorde en fantastisk jobb, sammen med alle andre på hotellet. Resepsjon, vakter, sjåfører, kelnere - alle sto på for å gjøre oppholdet vårt best mulig. Og, det klarte de. Maten var variert og alt var fantastisk godt. Hotellområdet, stranda og fasilitetene var svært delikate og innbydende. Spa-avdelingen leverte også. Alt var egentlig enestående. Skal vi tilbake til Emiratene, blir det Hilton RAK som gjelder. Velg all inclusive - det er verdt hver eneste krone.

 
13.11.2018

Innlegg av Vacation53810449610 Løten, Norge

Topp hotell med flott beliggenhet

Veldig bra hotell, men bør kjøpe all-inclusive av turoperatør. Følte vi ble tvunget til å kjøpe dette om natten når vi kom. Ingen mulighet til å gjøre litt undersøkelser først. Enormt stort depositum ved ankomst. Over 6000 tusen norske kroner.

 
24.07.2018

Innlegg av espens954 Oslo, Norge

Meget bra

Min datter og jeg var på dette hotellet sommeren 2018, jeg må si at dette har vært et veldig bra opphold. Alt fra mottaket da vi ankom hotellet til dagen vi sjekket ut. Vi hørte før vi dro at vi ikke måtte finne på å dra hit på sommeren på grunn av varmen, men dette var ikke sjenerende i det hele tatt. Det er varmt, men man kan ligge på stranden eller finne seg en parasoll når det blir som varmest. Restauranten var ryddig og fin, vi fikk vel ikke servert det samme to dager på den uken vi var der. All inclusive vil jeg anbefale, det er dyrt å spise her hvis man ikke har dette. Vi lå på stranden hver dag, stranden er hvit, finkornet og det var varmt i vannet. Vi målte til 36 grader. Det finnes og kjølte basseng lenger bort på stranden dersom du vil bli mer nedkjølt. På stranden er det en strandbar som har drikke, servicen her var ypperlig. Vi satser på å komme tilbake hit en gang i nær fremtid :)

 
17.03.2018

Innlegg av Curiosity662089

Fantastisk opplevelse!

Vi var så heldig å få tilbringe en uke på dette fantastiske hotellet! Taxi fra Dubai flyplass kostet oss 250 dhiram (ikke gå i de svarte Lexus taxiene, de er dyrere). Servicen på hotellet var helt enestående. Alle personer vi møtte som jobbet der var hyggelige og ønsket oss det beste. Frokost og middags buffeten var super, med masse forskjellige retter og variasjon fra dag til dag! Vi er et ungt par som også ønsket en dag til Dubai by. Vi hadde tenkt til å ta taxi men fikk tips av en ansatt om å leie bil. De var utrolig hjelpsomme og hjalp oss med å leie slik at bilen sto klar på hotellet neste morgen. 170 dhiram for en HEL dag med full forsikring og GPS. Veiene er gode å kjøre på, vær klar over at de kjører forbi på begge sider, noe som kan være litt forvirrende av og til. Hotellet hadde et eget område for de som er over 16 år, det var derfor veldig rolig på disse områdene siden alle barnefamiliene holdt seg til barne-bassengene. Det er to strender, den lengste av den tilhører hovedsakelig de som leier «bungalows» langs stranden. Men går fint å ligge der for andre også så lenge det er ledige sol-senger. Prisene på hotellet er som i Norge. Så mat og drikke er dyrt. Vi var også en tur på RAK mall, det var ikke noe særlig. Få folk og dårlige butikker. Det eneste som var noe særlig var egentlig dagligvare butikken.

 
28.01.2018

Innlegg av Solrun M Haugesund, Norge

Fantastisk flott service

Har hatt et fantastisk flott opphold på dette hotellet. Servicen er førsteklasses og høy kvalitet på maten. Veldig fint bassengområde og strand. Hotellet ligger i et rolig område og her kan du nyte stillheten. Kommer tilbake til dette hotellet