Rom/leiligheter

Clubrom

Fine clubrom som ligger i en separat bygning i en litt roligere del av hotellområdet, et stykke fra familieaktivitetene. Rommene har to enkeltsenger og en ekstraseng eller sovesofa. Fjerde person må være barn som deler ordinær seng. Stort TV og minibar. Kaffe- og tefasiliteter samt Nespressomaskin. Strykejern og -brett. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Badekar, dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng. Gjester som bor i clubrom (hotellet kaller dem Bay Club) har egen innsjekking, gratis inngang til ladies only-spaet og har tilgang til et separat bassengområde med evighetsbasseng.
Romstørrelse: Ca. 45 m²
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Deluxerom

Fine og romslige deluxerom med to enkeltsenger og ekstraseng i sovesofa eller feltseng. Fjerde person deler ordinær seng. TV. Kaffe- og tefasiliteter. Minibar på forespørsel. Gratis luftkondisjonering, WiFi og safe. Badekåper og tøfler. Badekar, dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 42 m²
Antall personer: 1-4, hvorav 2 barn

Dobbeltrom

Moderne dobbeltrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Barn deler ordinær seng. TV. Kaffe- og tefasiliteter. Minibar på forespørsel. Gratis luftkondisjonering, WiFi og safe. Strykejern. Badekåper og tøfler. Badekar og wc. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 32 m²
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn