1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Radisson Blu Resort Fujairah

apollo mondo family

 • • Midt på den fine sandstranden
 • • Barn spiser for 1 krone når de voksne bestiller halvpensjon

Radisson Blu Resort Fujairah ligger vakkert til mellom Hajarfjellene og den 500 meter lange hotellstranden – en perfekt oase for familier som vil tilbringe tid sammen. Her er alt som kjennetegner våre Family Resorts med Club Polly & Mino, svømmeskole, god og næringsrik mat, Mondo Coffee, et velutstyrt treningsrom og gratis treningstimer. 


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxerom for 1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8 av 10
Basert på 418 vurderinger
Spør en gjest

Siste vurdering

Utsikten fra romme
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 8 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Radisson Blu Resort Fujairah består av flere bygninger som ligger fint til langs den lange hotellstranden med finkornet hvit sand. Her kan hele familien bo sammen i store rom med en strålende havutsikt fra balkongen. Nedenfor rommene er det en gressplen der barna kan leke fritt. Hit reiser dere for å fylle batteriene og oppleve fred og ro sammen med familien.

Velg blant flere basseng

Hotellet har et stort bassengområde med fem bassenger og et separat barneområde med barnebasseng. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Hotellet ligger midt på den private sandstranden med beach bar, solsenger og parasoller. Strandpromenaden går forbi hotellet.

Næringsrik og variert mat
På Radisson Blu Resort Fujairah serverer de næringsrik og variert mat i restauranten, og barna har selvsagt en egen buffé. I bufférestauranten Breeze er det frokost-, lunsj- og middagsservering. Restauranten, Al Nokhada, serverer de retter fra det arabiske og det indiske kjøkken à la carte til middag. På Grand Bleu, som ligger ved bassenget med utsikt over havet, har de enklere servering til lunsj og middag fra en fastsatt meny. Her kan også barn under 12 år som reiser med Apollo hente is mellom kl. 12.00 og 18.00.

Tre barer: The Lounge, en poolbar og kaffe- og juicebaren Mondo Coffee hvor du kan kjøpe en god kopp kaffe, nypressede juicer og lokalt bakverk. Her kan du lese mer om mat og drikke på hotellet.

Barnevennlig
Det er et bredt aktivitetsprogram for barna på hotellet med barneklubb og svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmeinstruktører. De eldre barna liker seg spesielt godt i spillrommet med gratis air-hockey. Bordtennis og biljard mot avgift. Lekeplass og lekerom på hotellet. Barnas favoritter, Polly & Mino, er både kunnskapsrike og fulle av påfunn. Hvorfor ikke overraske ungene – bestill et besøk av våre sjarmerende venner på rommet. Les mer om Club Polly & Mino og Apollos svømmeskole.

Gratis treningsøkter og velutrustet treningsrom
På hotellet er det gratis å bruke treningsrommet og det arrangeres fire treningsøkter pr. dag med skandinavisktalende instruktører. Du kan låne sykkel- og løpevogner, samt gåstaver på servicekontoret, alle mot depositum.

Gratis sandvolleyball, vannpolo og volleyball. Dykking og snorkling mot avgift. Hotellets eget dykkesenter arrangerer også kurs mot tillegg. Dykketurer til Dibba Fujairah rett utenfor hotellet og Dibba Rock. Nytt for vinteren er at man kan delta på guidede sykkelturer, begrenset antall plasser så reservasjon kreves. I det innbydende spaet, O2 Spa, kan gjestene benytte jacuzzi, badstue og dampbadstue helt gratis. De har mange ulike behandlinger mot tillegg. Les mer om sport og trening her

Gratis WiFi og øvrig informasjon 
Gratis WiFi på hele hotellet. Room service døgnet rundt. Ca. 8 kilometer til nærmeste lille tettsted (Dibba), ca. 70 kilometer til sentrum av Fujairah. Ca. 150 kilometer til sentrale Dubai; hotellbuss (må bestilles og er mot avgift) fire ganger pr. uke.


Her kan du lese om alle våre Apollo Mondo Family Resorts.

Måltider

Frokostbuffé og nyttårsmiddag.
All Inclusive, Ultra All Inclusive og Soft All Inclusive (uten alkohol) og halvpensjon mot tillegg. Når de voksne legger til måltider spiser barn 2-11 år for kun 1 krone.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

- Frokostbuffé på restaurant Breeze kl. 7.00-10.30 

- Lunsjbuffé på restaurant Breeze kl. 12.30-15.00. Du kan også velge å ta en lettere lunsj på Grand Bleau (fast meny eller lettere buffe).

- Iskrem til barna kl. 12.00-18.00

- Middagsbuffé på restaurant Breeze kl. 18.00-23.00

- Noen dager i uken kan middagen også inntas på à la

carte-restaurantene Al Nokhada og Grand Bleu. Da får du 50 AED trukket fra på regningen.

- Ubegrenset med forfriskninger, te og kaffe kl. 10.00-23.00

- Ubegrenset med øl/vin og lokale drinker kl. 11.00-23.00

Ultra All Inclusive mot tillegg omfatter dessuten:

- Lunsj på Grand Bleu eller i The Lounge (fast meny)

- Middag på à la carte-restaurantene Grand Bleu eller Al Nokhada (fast 3-retters meny).

- Minibar med daglig påfyll

- 20 % rabatt på roomservice.

- 30 % rabatt på spa-pakke

- 30 % rabatt på dykke-pakke

- 20 % rabatt på PADI dykkekurs

Soft All Inclusive mot tillegg omfatter:

- Frokostbuffé på restaurant Breeze kl. 7.00-10.30 

- Lunsjbuffé på restaurant Breeze kl. 12.30-15.00. Du kan også velge å ta en lettere lunsj på Grand Bleu (fast meny eller lettere buffé).

- Iskrem til barna kl. 12.00-18.00

- Middagsbuffé på restaurant Breeze kl. 18.30-23.00

- Noen dager i uken kan middagen også inntas på à la carte-restaurantene Al Nokhada (kl. 18.00-23.30) eller Grand Bleu (kl. 18.00-22.00). Da får du 50 AED/person trukket fra på regningen.

- Ubegrenset med forfriskninger, te og kaffe kl. 9.00-23.00

Obs! Ingen alkoholholdig drikke i Soft All Inclusive

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Det kan bli noe ventetid på flyplassen i påvente av andre innkommende fly. Det er ikke tillatt å ta med mat og drikke utenifra inn på hotellet. I De forente arabiske emirater tar en del hotell et depositum ved innsjekking. Dette kan betales kontant, men de fleste hoteller foretrekker bruk av kort. Ved avreise betales depositumet tilbake.

Apollo Mondo Family Resorts
Apollo Mondo Family Resorts
 • Barneklubb og svømmeskole
 • Gruppetrening og treningsrom er inkludert
 • Mondo Food & Beverage
 • Gratis WiFi

Direkte transport til og fra hotellet

Som gjest på Radisson Blu Resort Fujairahomana Beach Resort kan du også bestille direktetransfer fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for transferbussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transporten samtidig med reisen, eller legger den til under Min reise, dersom du allerede har bestilt.

Bestill barnepakken vår

Reiser du med små barn? Da kan du forhåndsbestille barnepakken vår med barnestol, sprinkel-/reiseseng og trillevogn. Du bestiller pakken når du bestiller reisen, eller du kan logge deg inn på Min reise og legge den til etterpå. Hvis du bare ønsker å bestille deler av barnepakken, er det også mulig.