1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Le Meridien Al Aqah Beach Resort

Hyggelige Le Meridien Al Aqah Beach Resort er kjent for sin gode service, sine mange aktiviteter og fasiliteter. Vil du helst ha en rolig og avslappet ferie, anbefaler vi at du finner et fredelig sted i det store bassengområdet eller på den fine hotellstranden.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 23 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Le Meridien Al Aqah Beach Resort har et stort basseng som regnes som det største i området. Bassenget er temperaturregulert og det er gratis håndkleservice. Ved bassenget er det gratis solsenger, parasoller, poolbar og en swim-up bar. Hotellet har en egen barneklubb, som holder til ved barnebassenget i skyggen. Gratis solsenger og parasoller også ved stranden, som ligger i nærheten av bassengområdet.

Flere restauranter: Gonu Bar & Grill for grillretter og cocktails på stranden, Taste Thai som er hotellets signaturrestaurant og serverer thailandsk mat. Autentisk indisk mat får du i restaurant Swaad og sofistikert italiensk pasta i restaurant Sapore. På Views Restaurant kan du prøve flere ulike retter fra den internasjonale lunsj- og middagsbufféen. Baren Astros serverer drikke og en lettere barmeny, Baywatch Beach & Pool Bar serverer herlige drinker og i Lobbyloungen Tea & Dates er det kaffe og noe å bite i.

Gratis WiFi i fellesområdene (opptil tre enheter, høyere hastighet kan kjøpes). Døgnåpen resepsjon. Gratis trimrom, badstue, dampbad, jacuzzi og daglige aktiviteter. Spabehandlinger mot avgift. Gratis barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Gratis sandvolleyball og spillearkade. Minigolf mot avgift. Vannsport, dykking, båtutflukter, snorkling og windsurfing mot avgift. Gratis hotellbuss til Dubai to ganger/uken og til Fujairah by 4 ganger/uken. Plassreservasjon på hotellbussen anbefales.

Måltider

Frokostbuffé og nyttårsmiddag.
Halvpensjon og All Inclusive mot tillegg. Når de voksne legger til måltider spiser barn 2-11 år for kun 1 krone.

All Inclusive

- Frokostbuffé i restaurant Views kl. 7.00-10.30, fredag til kl. 11.00
- Lunsjbuffé i restaurant Views kl. 12.30-15.00, fredag brunch til kl. 15.30. Ønsker du å spise lunsj på restaurantene Gonu, Sapore eller i pool- og strandbaren får du 50 AED trukket fra på regningen der.
- Middagsbuffé i restaurant Views kl. 19.00-23.00, torsdag og fredag til kl. 23.30. Ønsker du å spise middag på restaurantene Gonu, Sapore, Swaad eller Taste Thai får du 70 AED trukket fra på regningen der. I noen av disse restaurantene gjelder en spesiell meny og adgang kun for voksne.
- Ubegrenset med øl, vin og drinker (lokale og noen internasjonale merker) kl. 9.00-24.00. Vin fra vinkartet til 20 % rabatt.
- Iskrem til barn under 12 år i pool- og beachbaren fra kl. 10.00 til solnedgang.
- Noen vannsporter er inkludert.

Personer under 21 år får ikke drikke alkohol i De forente arabiske emiratene.

Verdt å vite

I hht. lokale lover er det forbudt å servere alkohol enkelte dager i året. Som gjest har du ikke krav på rabatt eller erstatning hvis dette skulle sammenfalle med ditt opphold. I De forente arabiske emirater krever noen hoteller depositum ved innsjekking. Det kan betales i kontanter, men kredittkort foretrekkes. Depositumet tilbakebetales ved utsjekking.

Hoteller for barnefamilier skal alltid ha
  • Høy kundetilfredshet
  • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
  • Barnebasseng eller barneseksjon
  • Barneseng og barnevogn skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
  • WiFi i fellesområdene