Sheraton Jumeirah Beach Resort – Vinter

Vintersesong 6/10-19 til 24/4-20

  • • På stranden
  • • Spa på hotellet
  • • Hel- eller halvpensjon mot tillegg

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Sheraton Jumeirah Beach Resort i Dubai er et hotell i toppklasse. Du bor så å si i strandkanten, og hotellet har flere restauranter, flere sportsaktiviteter og et hyggelig bassengområde. Hotellet ligger ved trendy The Walk i marinaen og det er et stort tilbud av shopping og underholdning rett utenfor hotellet.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Clubrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Hotellet ligger meget bra til og super service, men det var mye støy på morningen derfor våknet v...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sheraton Jumeirah Beach Resort, som er ett av de eldste hotellene i området, har et herlig, frodig bassengområde med barnebasseng. Én buffé- og tre à la carte-restauranter; italiensk, kinesisk og libanesisk (bordreservasjon kreves). Flere barer. Døgnåpen kafé med enkel matservering.

Gratis WiFi i fellesområdene. Lekepark. Barneklubb med engelskspråklig personale (barn 4-12 år) i hotellets regi. Sandvolleyball, squash og fotball. Gratis, døgnåpent trimrom. Spabehandlinger mot avgift. Gratis badstue. Room service. Barnevakt og vaskeriservice mot avgift. Skjønnhetssalong. Gangavstand til The Walk. Ca. 25 kilometer til sentrum av Dubai. Lokaltrafikk.

Måltider

Frokostbuffe og nyttårsmiddag. Hel- og halvpensjon mot tillegg. Når de voksne legger til måltider spiser barn 2-11 år for kun 1 krone.

Når du legger til hel- eller halvpensjon på Sheraton Jumeirah Beach Resort spiser du i bufférestauranten. Du kan også velge måltidene fra en fast meny i den à la carte-restaurantene. Ønsker du å velge fra øvrig meny betaler du på vanlig måte, men de vil trekke av 75 AED på regningen.

Verdt å vite

I De forente arabiske emirater krever en del hotell et sikkerhetsdepositum ved innsjekking. Depositumet kan betales i kontanter, men hotellene foretrekker kreditt- eller kontokort. Ved utsjekking betales depositumet tilbake.