Sheraton Jumeirah Beach Resort - Sommeren 2019

Sommersesong til 28/9-2019

  • • På stranden
  • • Spa på hotellet
  • • Helpensjon og All Inclusive mot tillegg

Sheraton Jumeirah Beach Resort er et hotell i toppklasse. Du bor så å si i strandkanten, og hotellet har flere restauranter og et hyggelig bassengområde. Kort vei til shoppingmekkaet The Walk.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Clubrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sheraton Jumeirah Beach Resort, som er ett av de eldste hotellene i området, har et herlig, frodig bassengområde med barnebasseng. Én buffé- og tre à la carte-restauranter; italiensk, kinesisk og libanesisk (bordreservasjon kreves). Flere barer. Døgnåpen kafé med enkel matservering.

Gratis WiFi i fellesområdene. Lekepark. Barneklubb med engelskspråklig personale (barn 4-12 år) i hotellets regi. Sandvolleyball, squash og fotball. Gratis, døgnåpent trimrom. Spabehandlinger mot avgift. Gratis badstue. Room service. Barnevakt og vaskeriservice mot avgift. Skjønnhetssalong. Gangavstand til The Walk. Ca. 25 km til sentrum av Dubai. Lokaltrafikk.

Måltider

Halvpensjon. Helpensjon og All Inclusive mot tillegg. Når de voksne legger til måltider spiser barn 2-11 år for kun 1 krone.

Når du legger til All Inclusive eller helpensjon på Sheraton Jumeirah Beach Resort spiser du i bufférestauranten. Du kan også velge måltidene fra en fast meny i den italienske- eller den kinesiske à la carte-restauranten. Ønsker du å velge fra øvrig meny betaler du på vanlig måte, men de vil trekke av 100 AED på regningen. Den libanesiske restauranten er ikke inkludert i hel- og halvpensjonen. Der betaler du menypris.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé på restaurant Palm Garden 6.30–11.00
  • Lunsjbuffé på restaurant Palm Garden 12.30–15.30. Fredager 13.00-16.00
  • Middagsbuffé på restaurant Palm Garden 19.00–22.30. Alternativt kupong for 75 AED/voksen å benytte på en av hotellets á la carte-restauranter: Ciao Ristorante Italiano, Peacock og Al Hadiqa. Bordreservasjon kreves for á la carte-restaurantene.
  • Snacks og iskrem i poolbaren Azure fra 11.00–17.30.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker fra kl. 12.00.
  • 50% rabatt på spa-behandlinger på Armonia Spa

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

I De forente arabiske emirater krever en del hotell et sikkerhetsdepositum ved innsjekking. Depositumet kan betales i kontanter, men hotellene foretrekker kreditt- eller kontokort. Ved utsjekking betales depositumet tilbake.