1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Mövenpick Jumeirah Beach

  • • Nært stranden
  • • Legg til All Inclusive eller halvpensjon
  • • Nære strandpromenaden The Walk

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Komfortable Mövenpick Jumeirah i Dubai ligger ikke langt fra den fine sandstranden, med den berømte shoppinggaten The Walk rundt hjørnet – et ypperlig bosted for storbyferie med sol og bad! 


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxerom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Executiverom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,6 av 10
Basert på 94 vurderinger
Spør en gjest

Siste vurdering

Bra frokost og rom
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 100 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Mövenpick Jumeirah er et pent hotell med et hyggelig bassengområde med gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Gratis "strandpakke" med parasoll, badehåndkle og vann, som kan hentes på stranden.

Tre restauranter med varierte menyer, to barer og kafé med isbar. I restaurant The Talk serverer de frokost, lunsj og middag. Restaurant Soul er en New York-inspirert à la carte-restaurant som serverer kjøttretter og andre smakfulle retter. Den sportsinteressert kan gå på West Beach Bistro & Sports Lounge som viser sport og serverer bistro-mat. Her kan du også spille biljard helt gratis. Vil du prøve den velkjente Mövenpick-isen eller bare slå deg ned og nyte en god kopp kaffe eller ferskpresset juice, kan du besøke Falls Lobby Lounge & Terrace. Sett deg ned i den luftkondisjonerte lobbyen eller utendørs med utsikt over The Walk. Poolbar som serverer snacks og drikke.

Gratis WiFi. Gratis trimrom og dampbad. Room service mot avgift. Frisør, massasje og spa mot avgift. Gratis hotellbuss til Mall of the Emirates, setereservasjon anbefales. Liten vei må krysses for å komme til stranden.

Måltider

Frokost.
Halv- og helpensjon og All Inclusive mot tillegg.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

- Frokostbuffé kl. 6.30-11.00 i restauranten The Talk
- Lunsjbuffé kl. 12.30-15.00 i restauranten The Talk
- Middagsbuffé kl. 18.30-23.00 i restauranten The Talk
- Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 12.00-24.00. Under ramadan serveres alkoholfri drikke i poolbaren og restauranten og alkohol i West Beach Bistro & Sports Lounge kl. 19.00-24.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon.

Verdt å vite

I hht. lokale lover er det forbudt å servere alkohol enkelte dager i året. Som gjest har du ikke krav på rabatt eller erstatning hvis dette skulle sammenfalle med ditt opphold. I De forente arabiske emirater er det en del hoteller som tar et depositum i forbindelse med innsjekk. Depositumet kan betales med kontanter, men hotellene foretrekker bankkort. Ved utsjekk blir depositumet betalt tilbake. Emiratene er i sterk vekst og det foregår en kontinuerlig utbygging i byer og tettsteder. For tiden pågår det byggearbeider i området utenfor dette hotellet.