Media One

Media One

  • • Legg til halvpensjon
  • • Moderne og festlig
  • • Basseng og terrasse

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Media One er et moderne hotell med god beliggenhet i Dubai Media City, nært Dubai Marina. Rommene er stilrene og det er gangavstand til Dubai Marina Mall og Nakheel Metro Station. Velkommen!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

7,9 av 10
Basert på 41 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 2 km
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Media One er et levende hotell i friske farger som ligger sentralt i Dubai. Her ligger alt til rette for en morsom ferie uten å forlate hotellet. På terrassen venter et stort bassengområde med gratis solsenger og parasoller. I den Miami-inspirerte loungebaren ved bassenget, Coco Lounge, kan du ta noe å drikke og en matbit.

Hotellet har flere restauranter og barer. I restaurant Qwerty venter en spennende meny med retter fra hele verden. Her arrangeres det events, som omfatter alt fra happy hour til musikkvelder. På caféM serveres det en lekker frokost og lunsjretter på dagtid, mens det om kvelden serveres fingermat og retter som er skapt for å dele. På terrassen ligger baren Garden on 8, der sportsbegivenheter vises på storskjerm og spennende øl i tappekranen. Den best kaffen å ta med får du fra espressobaren M12Go. Høyst opp i bygningen ligger en populær nattklubb, ON42.

Gratis WiFi for Apollos gjester. Trimrom. Vaskeriservice mot avgift. Døgnåpen resepsjon. Frisør. Gangavstand til Barasti Beach, Dubai Marina, Dubai Marina Mall og Nakheel Metro Station. Musikk og støy fra nærliggende barer kan oppfattes som forstyrrende. Lokaltrafikk.

Måltider

Frokost (delvis buffé, delvis frokostmeny). Halvpensjon mot tillegg.

Verdt å vite

I De forente arabiske emirater er det en del hotell som tar et depositum i forbindelse med innsjekk. Depositumet kan betales med kontanter, men hotellene foretrekker bankkort. Ved utsjekk blir depositumet betalt tilbake.

Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte. Personer under 21 år får ikke servert alkohol i henhold til De Forente Arabiske Emiraters alkohollover.