JA Ocean View

  • • Flott beliggenhet
  • • Eget spa og trimrom
  • • Hyggelig personale

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

JA Ocean View er en av skyskraperne i Dubais berømte skyline, og med bare 150 meter til stranden, er hotellet et ypperlig alternativ for den som vil kombinere storby- og badeferie.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-4 personer, hvorav 2 barn. Superiorrom for 1-4 personer, hvorav 2 barn. Suiter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Servitørene var service innstilte og hyggelige
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 150 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

JA Ocean View er et fint hotell som ligger ved strandpromenaden The Walk, der restauranter og forretninger ligger på rad og rekke. Fra bassengområdet i tredje etasje er det vakker utsikt over havet og Palm Jumeirah. Strandmatter, parasoller og badehåndklær til låns på stranden.

Det er flere restauranter og barer i hotellet. Bufférestaurant (for frokostservering og gjester på halvpensjon), Tribeca (amerikanske retter à la carte), Girders sportsbar, og poolrestauranten med lokale retter. Døgnåpen kaffebar i lobbyen. 

Gratis WiFi på hele hotellet. Spabehandlinger, manikyr, pedikyr og frisør mot avgift. Jacuzzi, badstue og dampbadstue, som er gratis visse tider på dagen, ellers mot avgift. Treningsrom. I barneklubben CoolZoon (3-12 år) kan de yngre gjestene more seg med dans, PlayStation, WiFi, ansiktsmaling og mye mer. Engelsktalende personale. Lekeplass. Konferansemuligheter. Gratis hotellbuss til de store shoppingsentrene Mall of the Emirates og Dubai Outlet Mall samt søsterhotellet JA Beach (kontakt resepsjonen for tidtabell og plassreservasjon).

Måltider

Frokostbuffé og nyttårsmiddag er inkludert. Halvpensjon mot tillegg (à la carte-restauranten er ikke inkludert i halvpensjon).

Verdt å vite

I De forente arabiske emirater er det en del hoteller som tar et depositum i forbindelse med innsjekk. Depositumet kan betales med kontanter, men hotellene foretrekker bankkort. Ved utsjekk blir depositumet betalt tilbake.