1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,4 / 10
Rengjøring
 
8,5 / 10
Service
 
9,1 / 10
Fasiliteter
 
9,1 / 10
Mat og drikke
 
7,8 / 10
Rom / leilighet
 
7,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,1 / 10

10 siste vurderinger


8 av 10

Vilde,
Kristiansand

+
Horizob pool
-

Bekreftet gjest: 2018-06-09


9 av 10

Morten ,
Nøtterøy

+
Service
-
Sengene helt nede på stranden kunne vært bedre. Ikke regulerbare, bare mulig å ligge på ryggen. Ikke bra.

Bekreftet gjest: 2018-05-26


7 av 10

,

+
Sentral beliggenhet nær strand og hav
-
Slitt rom og uteterasse. Dårlig lukt fra, air-condition?

Bekreftet gjest: 2018-05-26


10 av 10

Valentina,
Lynge

+
Servicen - de smilende medarbejdere uanset tidspunktet på dagen. Det ser man sjældent kl. 01.30 om natten. Selve hotellet levede også fuldstændigt op til forventningerne. Perfekt sted.
-

Bekreftet gjest: 2018-08-22


10 av 10

Emilie ,
Aalborg

+
Service, udvalg af mad, rengøring
-

Bekreftet gjest: 2018-08-22


9 av 10

Aleh,
Holstebro

+
-
Poolområdet er for lille til så mange mennesker.

Bekreftet gjest: 2018-08-08


4 av 10

Pernille,
Horsens

+
Pool og beliggenhed i forhold til strand
-
Har sendt en klage, da de værelser Apollo har på hotellet, er kamp slidt. Hele den del er under renovering. Det er max 3 stjerner i den del

Bekreftet gjest: 2018-08-08


9 av 10

Anna-Lena,
Glanshammar

+
servicen
-
luktade inte gott på hotellrummet och sängarna var alldeles för hårda

Bekreftet gjest: 2018-08-15


9 av 10

Steinar,
Buskerud

+
-

Bekreftet gjest: 2018-09-29


9 av 10

Stine,
Fredrikstad

+
-

Bekreftet gjest: 2018-08-18


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4/5 Service
 • 3,5/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

68% anbefaler hotellet

4931 vurderinger
Utmerket
 
2924
Veldig bra
 
1135
Bra
 
424
Mindre bra
 
235
Dårlig
 
213

Fem siste vurderinger

03.03.2019

Innlegg av Y1826CMdanielh Oslo, Norge

Flott hotell

Bodde en uke på dette hotellet. Flott rom med god seng og supert bad. Det er et veldig fint bassengområde og hotellet ligger nede på stranden. Super frokost med et stort utvalg av både kalde og varme retter. Det finnes flere barer og restauranter på hotellet. Hotellet ligger sentralt og det meste er i nærheten. Hotellet har egen bilservice som er å anbefale på litt lengre taxiturer hvor man får det lille ekstra.

 
21.10.2017

Innlegg av mkj424 Lillestrøm, Norge

Veldig fint hotell og kjempe bra beliggenhet

Kjempe fint hotell rett ved stranden med kort vei til Metro og enkelt å komme seg rundt. Kun 20 min med Metro til Bujf Khalifa og Dubai mall. Så rent og fint på hotellet. Kjempe bra service på hotellet.

 
13.07.2017

Innlegg av Anita U Oslo, Norge

En fint familiehotell - dyr frokost

Hotellet er fint om du velger ett rom mot basseng eller i hovedbygget/med rom i etasjer oppover. Vi fikk først et rom med vindu mot en vegg og det var rett ved en trapp og holdeplass for minibil som plukker opp gjester til og fra stranden. Dette rommet føltes som fengsel, men dagen etter byttet vi rom og fikk ett med balkong og det var romslig med en ekstra seng til vår tredje gjest. Romservicen er på topp og de vasker, gjør rent og det er ikke noe å klage på der. Frokosten var ikke inkludert i bestillingen vår og kostet nesten 250 kr ekstra pr dag, ekstremt dyrt. Helt ok frokost men har du tid kan du gå utenfor hotellet hvor det er 3 ulike restauranter hvor du får både kinamat, indisk mat og thai mat. Brus og drikke, snacks får du også kjøpt der til langt lavere priser. Hotellet er 4 stjerner og ikke 5, med flere basseng og et langt stykke å gå ned til stranden. Ingen solsenger direkte tilknyttet stranden, da den på en måte er offentlig og ca 200-250 meter unna hotellets solsenger og basseng området. Minus for hotellet er dette med avstand og ingen solsenger på stranda, selv om det er vakker strand, sand og lite trafikk er det noe gjennomgang til og fra med andre turister som går forbi for å spasere til og fra JBR området. Marina området er rett ved, anbefaler ikke å handle på Marina Mall men ta heller turen til Deira City center som har langt billigere ting og samme type tilbud som de fleste shoppingsenterene i Dubai. Hotellet er helt ok, ikke luksus men får du det billig er det verdt å bo der. En del club og arrangement på ulike dager i området rundt, støy og musikk kan oppleves som problematisk om du liker å ha det stille rundt deg når du sover. For unge folk er det midt i blinken og det er noe som skjer rundt deg hele tiden:) Anbefaler bassengen området i 3 etg med vakker utsikt og bar, nydelige solsenger og avslappet atmosfære.

 
10.07.2017

Innlegg av mathildesk Norge

Best hotel ever!

Hotellet var utrolig fint! Roomcleaning opptil flere ganger daglig om ønskelig! God mat på hotellet i tillegg til andre muligheter for mat like ved hotellet. Ca 20 min med taxi til Dubai mall og 10 min til mall of emirates! Deilig basseng og fin strand rett ved hotellet. Fikk kalde kluter for nedkjøling hver dag ved bassenget i tillegg til en morsom mann som heter Jayvee som gjerne kunne pusse solbriller (gratis selvfølgelig)! Høy standard på hotellrommene og alle jeg møtte var veldig hjelpsomme og ikke minst snille og høflige! Utrolig utsikt fra hotellrommet med utsikt over både Burj Al Arab og Atlantis hotel (palmeøya). Matbutikk rett utenfor (døgnåpen)! Gratis buss fra hotellet og direkte til mall og emirates 4 ganger daglig. I tillegg må jeg nevne den snille Isabela som jobbet i lobbyen! Utrolig snill og hun elsker å bli kjent med gjestene! Fantastisk snill, ung dame. Ved bassenget var det poolbar, sklier, mat, iskrem, flinke lifeguards og nok solsenger til alle. Ypperlig for familier, venner, par! Veldig bra gym/treningsrom, med stort utvalg av treningsapparater. Prisene i Dubai er omtrent som i Norge. Jeg har ingen negative kommentarer til dette oppholdet, beste jeg har opplevd og jeg skal definitivt tilbake!

 
19.02.2014

Innlegg av Trond H Dubai, De forente arabiske emirater

Perfect

Dette er tredje gangen vi besøkte dette hotellet. Rommene er flotte og er til en hver tid rengjort opptil flere ganger pr dag. Maten og restaurantene holder en høy standard og prisene er som i Norge. Lite støy i fra trafikk og uteliv. Rom service er på plass etter 10 minutter og holder en høy kvalitet. Må oppleves og nytes