1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Rom/leiligheter

Clubrom – sommeren 2019

Romslig Clubrom med dobbeltseng og sittegruppe. TV. Kaffe- og tefasiliteter. Minibar. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Strykefasiliteter. Badekar og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke. Eksklusiv club-fordeler: Tilgang til lounge alle dager kl. 6.30 til 22.30. Kontinental frokost i loungen kl. 6.30-10.30. Snacks med alkoholfri drikke, kaffe og te, kl. 15.00-17.00. Happy hour med et utvalg av alkoholdige drikker, tapas og fingermat kl. 18.30-20.30. Fruktkurv, lån av beach bag daglig samt rabatt (15%) på mat og drikke på hotellet. Merk at transfer er inkludert for clubrommene på hjemreisen fra hotellet til flyplassen, men ikke omvendt. Ønsker du å benytte deg av denne må du ordne ankomsttransfer på egenhånd. Apollos transfer kan kun bestilles tur/retur.
Romstørrelse: Ca. 45 m²
Antall personer: 1-3

Dobbeltrom

Store, moderne rom med TV og kaffe- og tefasiliteter. Dobbeltsenger eller to enkeltsenger. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Minibar. Strykefasiliteter på forespørsel. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 45 m²
Antall personer: 1-3

Ettromsleilighet

Moderne leiligheter med kombinert oppholdsrom/minikjøkken med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Enkelt kjøkkenutstyr. Spisebord, kjøleskap og kaffe- og tefasiliteter. TV. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Strykefasiliteter på forespørsel. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 55 m²
Antall personer: 1-3

Treromsleilighet

Hyggelige leiligheter med to soverom, ett med to enkeltsenger og mulighet for ekstraseng og ett med dobbeltseng. 6. person deler ordinær seng. Kombinert oppholdsrom/minikjøkken med enkelt kjøkkenutstyr og kjøleskap. TV og kaffe- og tefasiliteter. Vaskemaskin. Strykefasiliteter på forespørsel. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Badekåper og tøfler. Badekar og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 120 m²
Antall personer: 2-6, hvorav 2 barn

Treromsleilighet – sommeren 2019

Hyggelige leiligheter med to soverom, ett med to enkeltsenger og mulighet for ekstraseng og ett med dobbeltseng. 6. person deler ordinær seng. Kombinert oppholdsrom/minikjøkken med enkelt kjøkkenutstyr og kjøleskap. TV og kaffe- og tefasiliteter. Vaskemaskin. Strykefasiliteter på forespørsel. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 120 m²
Antall personer: 2-6