Rom/leiligheter

Clubrom

Elegante rom med dobbeltseng eller to senger. Liten sittegruppe, TV og dockingstasjon for iPhone/iPod. Minibar og kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Strykejern. Badekar, regndusj og wc, hårføner. Er det fire personer i rommet deler tredje og fjerde person ordinær seng. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Gjester i Clubrom har adgang til Club Lounge mellom kl. 7.00 og 23.30: Her serveres frokost og afternoon tea, kaffe hele dagen. Mellom kl 18.00 og 20.00 er et utvalg av mineralvann, drinker, vin og øl inkludert. Annen alkoholholdig drikke er mot tillegg. Hotellet tilbyr gratis transport til og fra flyplassen for gjester i clubrom. Dette skjer automatisk og gjestene behøver ikke kontakte hotellet i forkant.

Romstørrelse: Ca. 46 m²
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Deluxerom

Elegante deluxerom med dobbeltseng. Mulighet for ekstraseng i feltseng eller sovesofa. Liten sittegruppe, TV og dockingstasjon for iPhone/iPod. Kaffe- og tefasiliteter og minibar. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Strykeutstyr. Badekar, regndusj og wc, hårføner. Balkong, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 46 m²
Antall personer: 1-3

Superiorrom

Elegante superiorrom som ligger i første etasje. Dobbeltseng eller to senger. Liten sittegruppe, TV og dockingstasjon for iPhone/iPod. Kaffe- og tefasiliteter og minibar. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Strykejern. Regndusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Er det fire personer i rommet deler også tredje og fjerde person seng. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng. Superiorrom med to separate senger er dyrere i pris enn superiorrom med dobbeltseng.

Romstørrelse: Ca. 46 m²
Antall personer: 1-3 /1-4, hvorav 1 barn