Dukes Dubai

  • • Passer for barnefamilien
  • • Nært stranden
  • • Halvpensjon er inkludert

Dukes Dubai er et britisk hotell som oser luksus og legger grunnlaget for en uforglemmelig ferie i det sentrale Dubai. Hotellet ligger på stranden og har et evighetsbasseng, lazy river og meget god mat.

Siste vurdering

Beliggenhet, gratis buss flere ganger daglig til sentrum, og mange muligheter for sol og bad. Gym...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 100 m
Til sentrum: 5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Dukes Dubai består av to tårn, med hotellrommene i det ene og leilighetene i det andre. Hotellet har et evighetsbasseng ved stranden med barneseksjon og en lazy river. Gratis solsenger og parasoller ved bassenget og på stranden. Innendørsbasseng i 14. etasje med panoramautsikt, solsenger og poolbar.

På hotellet kan du spise klassisk britisk mat på Great British Restaurant, prisvinnende kjøttretter på West 14th eller nord-indisk i den internasjonalt kjente restauranten Khyber. Her er det også en champagne- og telounge samt en cigar- og whiskybar.

Gratis WiFi på hele hotellet. Roomservice. Skjønnhetspleie mot avgift. Frisør.  Vaskeriservice. Lekeplass. Døgnåpen resepsjon. Gratis hotellbuss til Mall of the Emirates og Marina Mall.

Måltider

Halvpensjon og nyttårsmiddag. Helpensjon mot tillegg. Når de voksne kjøper til måltider spiser barn 2-11 år for kun 1 krone.

Halvpensjonen består av frokostbuffé og valg mellom lunsj- eller middagsbuffé (bortsett fra nyttårsaften og 14/2 da det er frokost- og lunsjbuffé). Måltidsbufféene serveres på Great British Restaurant. Du kan i stedet velge å spise en 3-retters middag fra en fast meny i den indiske restauranten Khyber Restaurant. Det er også mulig å spise middag på det amerikanske steakhouse West14 for et gratisbeløp på opp til 150 AED/måltid (75 AED pr. barn opp til 12 år).

Verdt å vite

I De forente arabiske emirater er det en del hotell som tar et depositum i forbindelse med innsjekk. Depositumet kan betales med kontanter, men hotellene foretrekker bankkort. Ved utsjekk blir depositumet betalt tilbake.

Sesongvariasjoner

Sommeren 2019 kan man ikke legge til helpensjon.