Aloft Palm Jumeirah

apollo mondo enjoy

Sommersesong til 28/9-2019

  • • Flott utsikt
  • • Halvpensjon er inkludert
  • • Apollo Mondo Enjoy-hotell

På den østre siden på den palmeformede øya Palm Jumeirah ligger det prisgunstige hotellet Aloft Palm Jumeirah. Nyt av utsikten over havet og ikoniske Dubai Marina og Burj Al Arab. Hotellet er som et Dubai i miniatyr. Atmosfæren er internasjonal med mat, kultur og språk fra hele verden i en moderne og trendy blanding. Her får du en smakebit av det moderne livet i Dubai – og hotellet er derfor med i Apollo Mondo Enjoy-familien.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9 av 10
Basert på 36 vurderinger

Siste vurdering

Veldig hyggelige folk som jobber der. Veldig imøtekommende
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 100 m
Til sentrum: 15 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Aloft Palm Jumeirah har et fint bassengområde med utsikt mot havet og Burj Al Arab. Temperert basseng, solsenger og parasoller. Barnebasseng o skyggen. Poolbar med snacks. Hotellet har en privat strand, No'shu Beach. 

Det er flere spennende restauranter, hovedrestauranten East & Seabord serverer frokost, lunsj og middag. På Luchador Cantina & Cocktail kan du spise meksikansk på en takterrasse med utsikt over Dubai. Det er også en kiosk med lettere måltider som er åpen døgnet rundt og barer, der noen serverer vannpipe. Kveldsunderholdning 3-5 ganger i uken.

Gratis WiFi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Gratis trimrom (aldersgrense 14 år). Massasje mot avgift. Lekeplass. Hotellbuss daglig til offentlig strand på Jumeirah Beach Residences, shoppinggalleriene Marina Mall og Mall of the Emirates samt badelandet Aquaventure ved Atlantis hotell. Lokaltrafikk. Det pågår byggearbeider i området der hotellet ligger som kan oppfattes som forstyrrende.

Her kan du lese mer om Apollo Mondo Enjoy.

Måltider

Halvpensjon.

Verdt å vite

I De forente arabiske emirater er det en del hoteller som tar et depositum i forbindelse med innsjekk. Depositumet kan betales med kontanter, men hotellene foretrekker bankkort. Ved utsjekk blir depositumet betalt tilbake.

Det pågår byggearbeider i området der hotellet ligger som kan oppfattes som forstyrrende.

Apollo Mondo Enjoy
Apollo Mondo Enjoy
  • Gode tilbakemeldinger
  • Fin beliggenhet
  • Gode fasiliteter
  • Gratis WiFi