1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Savoy Central

  • • Basseng på taket med herlig utsikt
  • • Byhotell med pene leiligheter
  • • Legg til halvpensjon

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Savoy Central ligger sentralt i Dubai by med alle attraksjoner rett rundt hjørnet. Fra bassenget på taket har du utsikt til Dubais berømte by-silhuett og det pulserende bylivet. Gratisbuss til sandstranden i Jumeirah Beach hver dag!


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Fantastisk service, de ordnet absolutt alt man ba om! Deilig med omelett som de sto og lagde ette...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 5 km
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet Savoy Central ligger i en av de litt eldre og fredeligere bydelene, Bur Dubai. Solterrasse på taket med basseng med barneseksjon, solstoler, parasoller og badehåndklær. Utsikt mot byens silhuett fra solterrassen. Restaurant i lobbyen (07.00-23.00) med frokostbuffé, og lunsj og middag à la carte. Ingen alkoholservering.

Gratis WiFi. Gratis trimrom og badstue. Room service og vaskeriservice mot avgift. Gratis hotellbuss hver dag til stranden i Jumeirah Beach, som ligger ca. 15 km fra hotellet. Du kan låne strandmadrasser og badehåndklær på hotellet. Gjennomgangstrafikk som kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Frokostbuffé. Halvpensjon mot tillegg. Halvpensjon er frokostbuffé og middag. Middagen serveres som buffé eller fast meny, avhengig av belegget og/eller hvor mange gjester som har lagt til halvpensjon.

Når de voksne bestiller halvpensjon før avreise i perioden 1. april til 31. mai 2020 spiser barna for 1 krone.

Verdt å vite

Hotell Savoy Central ble utnevnt av Dubais Department of Tourism and Commerce Marketing til Dubais mest bærekraftige alternativ i kategorien Standard Hotel Apartment ved utdelingen av 2019 års Dubai Sustainable Tourism Awards.

I De forente arabiske emirater er det en del hoteller som tar et depositum i forbindelse med innsjekk. Depositumet kan betales med kontanter, men hotellene foretrekker bankkort. Ved utsjekk blir depositumet betalt tilbake.

Sesongvariasjoner

Sommeren 2018 regnes barn under 2 år som person i ekstraseng.