1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Radisson Blu Deira

  • • Legg til halvpensjon
  • • Spa på hotellet
  • • Nært t-banen

Radisson Blu Deira er perfekt for alle som elsker storbyer og vil bo i nærheten av shoppingsentre i verdensklasse, tradisjonelle markeder og et variert mattilbud. Foodies vil elske hotellets mange restauranter som serverer mat fra hele verden til alle døgnets tider.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9 av 10
Basert på 32 vurderinger
Spør en gjest

Siste vurdering

Sentrumsnært og relativt stille/rolig for by. God støydemping for lyd utenfra.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 13 km
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Radisson Blu Deira har et flott bassengområde med gratis solsenger og parasoller og utsikt mot elven. Poolbar som serverer fersk juice, snacks og alkoholholdig drikke. Hotellet har ikke barnebasseng.

Dette hotellet gir et godt bilde av det brede mattilbudet som finnes i Dubai. På hotellet finner du fersk fisk og skalldyr i den moderne restauranten Fish Market. På China Club, Minato og Shabestan kan du spise lunsj eller middag fra det japanske, kinesiske eller persiske kjøkkenet. Den ungdommelige restauranten YUM! lager fusion-mat fra flere asiatiske land, mens Boulvar serverer moderne retter fra hele verden og holder åpent hele døgnet. Du kan også spise middag i arabisk stil på Dubai Creeks rolige vann om bord i båten Al Mansour Dhow. I tillegg kan du ta turen innom Boulevard Gourmet som serverer søtsaker og du kan nippe til cocktails på den New York-inspirerte takbaren Up on the Tenth med utsikt over byen. På hotellet ligger nattklubben Ku-Bu og Marbles lobbybar.

Gratis WiFi i fellesområdene. Spa med massasje og andre behandlinger mot avgift. Gratis trimrom. Treningstimer og personlig trenere mot avgift. Døgnåpen resepsjon. Ca. 5 minutters gange til t-banen.

Måltider

Frokostbuffé.
Halvpensjon mot tillegg. Halvpensjon er middagsbuffé i hovedrestauranten Boulevard. For de andre restaurantene på hotellet betaler med ekstra.

Verdt å vite

I De forente arabiske emirater er det en del hoteller som tar et depositum i forbindelse med innsjekk. Depositumet kan betales med kontanter, men hotellene foretrekker bankkort. Ved utsjekk blir depositumet betalt tilbake.