Howard Johnson

Howard Johnson

  • • Enkelt hotell
  • • I hjertet av Bur Dubai
  • • Kort vei til shopping

Howard Johnson ligger i bydelen Bur Dubai og passer perfekt for deg som vil få med deg byens historie. Liker du å shoppe er Deira med tradisjonelle souker og moderne shoppingsentre bare en taxibåt unna.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Ligger sentralt til marked, forretninger osv. Var et pent og ryddig hotell med hyggelig personell...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 5 km
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Howard Johnson er et enkelt hotell som ligger i hjertet av Bur Dubai. Hotellet har bassengområde med barnebasseng og jacuzzi. Gratis solsenger og parasoller samt poolbar. Tre restauranter på hotellet.

Gratis WiFi på hele hotellet. Døgnåpen resepsjon. Gratis trimrom og biljard. Badstue mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Det er ca. 5 kilometer til stranden. I Bur Dubai ligger bl.a. moskéen Grand Mosque og Dubai Museum. På andre siden av Dubai Creek ligger moderne shoppingsentre og de tradisjonelle gull- og kryddersoukene. 

Måltider

Frokostbuffé og nyttårsmiddag er inkludert.

Verdt å vite

I De forente arabiske emirater er det en del hoteller som tar et depositum i forbindelse med innsjekk. Depositumet kan betales med kontanter, men hotellene foretrekker bankkort. Ved utsjekk blir depositumet betalt tilbake.

For dette hotellet er den aktuelle depositumet på 200 AED pr. rom/natt.

Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte. Personer under 21 år får ikke servert alkohol i henhold til De Forente Arabiske Emiraters alkohollover.