1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Grand Hyatt

  • • Prisbelønnet hotell
  • • Legg til halvpensjon
  • • Hotellspa

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Luksuriøse Grand Hyatt er at prisbelønnet og velkjent hotell i bydelen Bur Dubai ved Dubai Creek. Stort bassengområde med en av Dubai største basseng, gratis solsenger og parasoller.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Deluxerom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Clubrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,5 av 10
Basert på 76 vurderinger
Spør en gjest

Siste vurdering

innendørs hage og spaet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 15 km
Til sentrum: 6 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sett ovenfra er Grand Hyatt formet som Dubai skrevet på arabisk. Dette imponerende hotellet har et stort og herlig bassengområde med temperaturregulert basseng, barnebasseng og gratis solsenger, parasoller og bassenghåndklær. I tillegg er det et innendørsbasseng for gjester over 16 år. Poolbar.

Gratis WiFi på hotellet. Flere restauranter bl.a. bufférestauranten Collective, á la carte-restauranten Awtar som serverer libanesiske småretter, kjøttrestauranten Manhattan Grill, den italienske restauranten Andiamo og Peppercrab som serverer retter fra det asiatiske kjøkkenet. Noen av restaurantene er prisbelønte. Flere barer.

Her ligger også det prisbelønte spaet Ahasees som tilbyr behandlinger mot avgift. Frisør. Gratis velutstyrt trimrom og tennis for hotellets gjester. Lekeplass. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale (mot avgift). Roomservice og vaskeriservice. Gangavstand til shoppingsenteret Wafi. Hotellet tilbyr gratis buss til den offentlige stranden La Mer hver dag, der er det mange restauranter og kaféer.

Club Lounge
Gjester som bor i clubrom har tilgang til Grand Hyatts Club Lounge.

Måltider

Frokostbuffé og nyttårsmiddag er inkludert. Halvpensjon mot tillegg. Halvpensjon omfatter frokostbuffé og lunsj eller middag i bufférestauranten Collective.

Verdt å vite

I De forente arabiske emirater er det en del hoteller som tar et depositum i forbindelse med innsjekk. Depositumet kan betales med kontanter, men hotellene foretrekker bankkort. Ved utsjekk blir depositumet betalt tilbake.

Sesongvariasjoner

Clubrommene klan kun bestilles for vintersesongen 2019/20.