Reiser til Ajman

  • • Milelange sandstrender
  • • Kort vei til severdighetene i Dubai
  • • Luksuriøs avkobling

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Bli kjent med Dubais lillebror Ajman, det aller minste av de sju emiratene. Det ligger bare en knapp times kjøring fra Dubai, men har likevel sin egen spesielle karakter – det er en annen atmosfære og et roligere tempo her. Her bor du i luksuriøse omgivelser på et nybygd 5-stjerners hotell midt på den lange, hvite sandstranden

Emirates logoFly hit med Emirates – god mat og drikke samt 30 kg bagasje inkludert.

Populære hoteller – Ajman

Fairmont Ajman

Fra 5 848 NOK

Fakta om Ajman

Lokal tid

Norsk tid +3 timer vintertid, norsk tid +2 timer sommertid.

Valuta

AED = Emiratarabisk dirham

Mat og drikke

Gjennomsnittspris for en enkel middag ligger på ca. 130 kroner pr. person. Alkohol er tillatt i Ajman og serveres på restauranter og hoteller.

Transport t/r hotell

Det er ca. 10 km fra flyplassen i Dubai til Ajman. Transferen til hotellet tar ca. 30-60 minutter avhengig av trafikken. Ved nyttår er det mange arrangementer i Dubai og man må påregne større forsinkelser i trafikken. Ankomst til hotellene kan bli ca. 1 time senere enn vanlig. Transferen skjer vanligvis uten personale fra Apollo.

Strender

Ajman har en 16 km lang hvit sandstrand.

Mer fakta

Været

jan 23°c
feb 24°c
mar 26°c
apr 31°c
mai 35°c
jun 37°c
jul 38°c
aug 38°c
sep 36°c
okt 33°c
nov 29°c
des 24°c
9,3 av 10 Ajman
Våre gjesters vurdering, Basert på 515 vurderinger