1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Yas Island Rotana

Yas Island Rotana er et bekvemt hotell på Yas Island. Øya er kjent for sine mange attraksjoner som golf, Formel 1, badeland og shopping. Bare noen minutter unna ligger den herlige sandstranden Yas Beach.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxerom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Clubrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 1 km
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Yas Island Rotana er det et stort basseng med gratis solsenger og parasoller. Barnebasseng i skyggen. Du har også tilgang på bassenget på søsterhotellet Centro Yas Island.

Det store utvalget av restauranter og barer på hotellet har noe for en hver smak. Choices, en internasjonal restaurant med både buffé og à la carte servering. Blue Grill er et steakhouse med kjøtt- og fiskeretter samt en velfylt vinkjeller. Du kan få med deg show cooking og aromatiske dufter på den indiske restauranten Rangoli, mens poolbaren Aquarius passer pefekt for et lettere måltid til lunsj og drinker om kvelden. Det ligger også en trendy bar ved navn Y Bar med øl, drinker og sport på TV samt en lobbykafé med kaffe, fersk juice og noe å bite i.

Gratis WiFi på hele hotellet. Gratis trimrom. Gratis badstue. Massasje og spabehandlinger mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Resepsjonen er døgnåpen. Gratis hotellbuss på Yas Island.

Måltider

Frokostbuffé.
Halvpensjon mot tillegg. Når de voksne legger til måltider spiser barn 2-11 år for kun 1 krone.

Verdt å vite

I De forente arabiske emirater er det en del hotell som tar et depositum i forbindelse med innsjekk. Depositumet kan betales med kontanter, men hotellene foretrekker bankkort. Ved utsjekk blir depositumet betalt tilbake.