1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Sofitel Abu Dhabi Corniche

Sofitel Abu Dhabi Corniche kombinerer fransk luksus med arabisk gjestfrihet. Hotellet ligger ved den berømte promenadegaten som strekker seg 8 kilometer langs stranden i Abu Dhabi. Her får du en vakker solnedgang over Persiabukta og Abu Dhabis glitrende skyline på kjøpet.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,3 av 10
Basert på 6 vurderinger
Spør en gjest

Siste vurdering

För att vara buffé så var det väldigt bra mat. Personalen gjorde sitt bästa för att ge en bra ser...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 3 km
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sofitel Abu Dhabi Corniche har en eksepsjonelt god beliggenhet i Abu Dhabi, rett ved Cornichestranden, som er blitt belønnet med Blått flagg for sitt rene vann. Det er gratis å bade fra den offentlige delen av stranden. I hotellets åttende etasje ligger det også et basseng med jacuzzidel og gratis solsenger og parasoller.

Hotellet har flere restauranter som blant annet serverer moderne retter fra den arabiske verden, internasjonal buffé, sushi og italiensk mat. Det ligger også en restaurant ved bassenget med meze og en kafé med franske bakverk. Det er også en irsk pub, jazzbar, bar med livemusikk og lobbybar.

Gratis WiFI på hele hotellet. Spa med massasje og skjønnhetspleie mot avgift (aldersgrense 12 år). Gratis dampbad og badstue. Frisør. Gratis treningsrom. Døgnåpen resepsjon. Vaskeriservice. Parkering. Gratis hotellbuss til Corniche strandpromenade, Marina Mall, Yas Island og Louvre.

Måltider

Frokostbuffé.
Halvpensjon mot tillegg.

Når de voksne legger til halvpensjon spiser barn 2-11 år for kun 1 krone.

Verdt å vite

I De forente arabiske emirater er det en del hotell som tar et depositum i forbindelse med innsjekk. Depositumet kan betales med kontanter, men hotellene foretrekker bankkort. Ved utsjekk blir depositumet betalt tilbake.