Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche er et moderne hotell med alt man kan ønske seg av en deilig ferie; privat strand, stort bassengområde og utmerket service. Når du vil ut og oppleve Abu Dhabi vil du sette pris på hotellets beliggenhet der det ligger nært luksuriøse shoppinggallerier og severdigheter. Smak noen nye matretter på en av hotellets ni restauranter eller få ut litt svette i treningsstudioet.

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 100 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

I det palmekledde bassengområdet på Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche er det basseng med vannsklie og poolbar. Bare et minutts gange fra hotellet ligger den private sandstranden med jetski og windsurfing mot avgift. Gratis solsenger, parasoller og håndklær.

På hotellet er det ikke mindre enn ni restauranter. Frokost, lunsj og middagsbuffé serveres på La Terrazza, med utsikt over Persiabukta. På Bocca kan du botanisere i italienske retter, med utsikt over Cornichen. På Toki venter asiatisk mat, mens søtsakene står i rekke og rad på Vienna Plaza. Kveldsunderholdningen får du med livemusikk på Jazz Bar & Dining Dazzling eller livesendinger i sportspuben Hemingway’s.

Vil du komme unna solen har hotellet tre innendørsbasseng, badstue og treningsrom som du kan benytte uten ekstra kostnad. Det finns også et eksklusivt spa med behandlinger mot avgift. Barna trives ekstra godt i barneklubben, som er i hotellets regi med engelsktalende personale. Lekeplass på hotellet.

Club Lounge

Gjester som bor i Clubrom har tilgang til hotellets club lounge. Her serveres snacks formiddag og kveld, samt Afternoon tea og kontinental frokost. Gjestene får også tilgang til privat inn- og utsjekking samt ekstra WiFi.

Måltider

Frokostbuffé. Halvpensjon, helpensjon og All Inclusive mot tillegg. Nyttårsmiddag er inkludert i helpensjon og All inclusive. Halvpensjon tilbys kun som lunsj på nyttårsaften.

Når de voksne bestiller måltider hjemmefra spiser barn 2-11 år for kun 1 krone.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé på La Terrazza kl. 6.30-10.30 på hverdager, 6.30-11.00 i helgene.
  • Lunsjbuffé på La Terrazza kl. 12.30-15.30.
  • Middagsbuffé på La Terrazza kl. 18.30-22.30.
  • Snacks på Escape Pool Bar kl. 16.00-18.00.
  • Ubegrenset med forfriskninger som kaffe, te, soft drinks, øl og vin på Escape Pool Bar kl. 12.00-19.00.
  • Ubegrenset med forfriskninger som kaffe, te, soft drinks, øl og vin på Vienna Plaza kl. 12.00-22.00.
  • Voucher på AED 100/voksen og AED 50/barn til bruk på á la carte-restaurantene Bocca, Hemingway's og Vasco's.
  • 20 % rabatt på spabehandlinger.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til frokost avreisedagen.