Al Raha Beach – Vinter

apollo mondo selected

Vintersesong fra 6/10 til 26/4

 • • Legg til All Inclusive
 • • Barna spiser for 1 krone når voksne bestiller halvpensjon
 • • Club Polly & Mino

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Al Raha Beach i Abu Dhabi ligger ved stranden og er et Apollo Mondo Selected-hotell. Stort og fristende bassengområde og privat, palmekledd sandstrand. Med fasiliteter som kaffe- og juicebaren Mondo Café, Club Polly & Mino, svømmeskole, barnebasseng og treningsrom kan du se frem til en komplett ferieopplevelse.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Fantastisk mat og bra sauna
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 30 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Al Raha Beach ligger vakkert til ved stranden og tilbyr romslige superior-rom for hele familien. Hotellet har et flott bassengområde med et svømmebasseng med barneseksjon, samt et eget barnebasseng. Begge bassengene er temperaturregulerte. Gratis solsenger og parasoller. Gratis innendørsbasseng. Hotellet har en privat sandstrand med solsenger og parasoller. Gratis basseng- og strandhåndklær.

Stort utvalg av restauranter og barer
Al Raha Beach har flere restauranter med varierte menyer. Bufférestauranten Sevilla har ulike temaer hver dag. For eksempel, asiatisk, italiensk og arabisk. Flere à la carte-restauranter med ulike spesialiteter. På La Piscine serveres tradisjonelle retter fra Midtøsten. Restaurant Wanasah tilbyr en arabiskinspirert meny og på Azur er menyen italiensk. Hotellet har også en kafé, bar og nattklubb.

Baristakaffe på Mondo Café
I Apollos kaffe- og juicebar, Mondo Café, serveres kaffe for den kresne. Vi har engasjert baristaer fra Johan & Nyström lære opp kafépersonalet i den edle kaffekunsten. Her kan du kjøpe ekte arabisk kaffe, cappuccino, espresso, spesialkaffe, flere typer fersk juice, lokale bakverk og iskrem med tilbehør- alt av høyeste kvalitet!

Sport, trening og spabehandling
Al Raha Beach har et gratis, velstyrt treningsstudio (16 års grense). Gratis morgenyoga fem ganger i uken av utdannede og skandinavisktalende instruktører. Innimellom tilbys det også andre gruppetreninger på hotellet. Tider og aktuelt ukeprogram får du på hotellet. Gåstaver og sykkel- og løpevogner kan lånes mot avgift i resepsjonen.

Gratis sandvolleyball. Jet-ski og windsurfing mot avgift. Hotellets luksuriøse spa (18 års grense) har innendørsbasseng og badstue samt tilbyr massasje og ulike behandlinger mot tillegg.

Club Polly & Mino og Apollos svømmeskole
I Apollos egen barneklubb, Club Polly & Mino, tilbys barna et bredt aktivitetsprogram. Her er det morsomme aktiviteter som står i sentrum, med mulighet til å lære seg masse nytt som å hilse på landets språk eller lage en lokal rett. Les mer om Club Polly & Mino. I tillegg er det svømmeskole med skandinavisktalende svømmelærere. Les mer om Apollos svømmeskole.

Øvrig på hotellet
Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Butikk. Gratis WiFi. Utendørs parkering. Hotellet ligger 20 meter fra et stort kjøpesenter. Til den kunstige Yas Island, der Yas Waterworld og Ferrari World ligger, tar det ca. 10 minutter. Her finnes det morsomme vannsklier og attraksjoner. Hotellet ligger ca. 30 kilometer fra Abu Dhabi sentrum.

Her kan du lese mer om alle våre Apollo Mondo Selected.

Måltider

 • Frokostbuffé, julemiddag 24/12 og nyttårsmiddag inkludert.
 • Halvpensjon, helpensjon, Soft All Inclusive eller All Inclusive Ultra mot tillegg.

Når de voksne bestiller måltider i forkant av reisen spiser barn 2-11 år for kun 1 krone.

All Inclusive

Soft All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 6.30-10.30 i bufférestauranten Sevilla.
 • Lunsj kl. 12.30-16.00, i bufférestauranten Sevilla eller i en av à la carte-restaurantene.
 • Middag kl. 18.30-22.30, i bufférestauranten Sevilla
 • Måltidskupong, med en verdi tilsvarende 80 AED/dag (40 AED/dag for barn), som kan benyttes i à la carte-restaurantene. Bordreservasjon kreves i à la carte-restaurantene.
 • Ubegrenset med forfriskninger, te og kaffe kl. 11.00-23.00. NB! Alkoholholdig drikke er ikke inkludert i Soft All Inclusive.

All Inclusive Ultra mot tillegg omfatter i tillegg (til det som er inkludert i Soft All Inclusive):

 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker, kl. 11.00-23.00.

Ved Soft All Inclusive og All Inclusive Ultra og helpensjon er fredagsbrunch kl. 13.00-16.00 inkludert.

Endringer kan forekomme. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

 • I De forente arabiske emirater er det en del hotell som tar et depositum i forbindelse med innsjekk. Depositumet kan betales med kontanter, men hotellene foretrekker bankkort. Ved utsjekk blir depositumet betalt tilbake.
 • Det er byggeaktivitet på halvøya vis á vis hotellet og hotellstranden.
 • Apollo Mondo Selected-konseptet med barneklubb, svømmeskole og trening på Lopesan Baobab Resort gjelder fra 5/10-19 til 11/4-20.
Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Mange fornøyde gjester
 • Mondo Café
 • Club Polly & Mino
 • Gratis treningsrom og WiFi

Direkte transport til og fra hotellet

Som gjest på Al Raha Beach kan du bestille direkte transport fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for bussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transport samtidig med reisen, eller legger den til under Min reise, dersom du allerede har bestilt.

Bestill barnepakken vår

Reiser du med små barn? Da kan du forhåndsbestille barnepakken vår med sprinkel-/reiseseng og trillevogn. Du bestiller pakken når du bestiller reisen, eller du kan logge deg inn på Min reise og legge den til etterpå. Hvis du bare ønsker å bestille deler av barnepakken, er det også mulig.

Løpetrening på Al Raha Beach

Vil du løpe når du bor på Al Raha Beach kan du laste ned løpekartene allerede. Løpekartene er tatt frem av Peak Performance.