Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
10 av 10 Basert på 4 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
10,0 / 10
Rengjøring
 
10,0 / 10
Service
 
10,0 / 10
Fasiliteter
 
10,0 / 10
Mat og drikke
 
9,0 / 10
Rom / leilighet
 
10,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,8 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
10,0 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

Saiyma ,
Oslo

+
Utrolig bra service!! God mat og variert mat. Elsket utebasseng. Shuttle til ulike steder.
-
Det hadde vært hyggelig med kaffe/te til desserten under middagsbuffeen.

Bekreftet gjest: 2019-08-10


10 av 10

Thomas,
Larkollen

+
Moderne, store rom og meget eksklusive badeværelse
-
Skulle vært noe lettere og få kjøpt mat og drikke på dagtid, men forstår at dette var pga Ramadan. Dog upraktisk for vestlige turister.

Bekreftet gjest: 2019-05-12


10 av 10

Maud,

+
-

Bekreftet gjest: 2019-07-06


10 av 10

Fikre,
Oslo

+
-

Bekreftet gjest: 2019-06-29


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

84% anbefaler hotellet

3262 vurderinger
Utmerket
 
2081
Veldig bra
 
793
Bra
 
210
Mindre bra
 
92
Dårlig
 
86

Fem siste vurderinger

22.03.2019

Innlegg av 4740Tveit Kristiansand, Norge

Meget bra hotell

Vi tilbrakte 7 netter på dette meget hyggelige hotellet. Til tross for et anonymt ytre, så er dette et hotell å anbefale. Kanskje ikke det mest sentrale, men det gjør ikke noe da taxi ikke er spesielt dyrt. Hotellet har veldig store flotte rom, med meget god service. Vi ankom på natta, og da fikk vi nattmat og drikke ved innsjekkingen. Hotellet har egen sandstrand i tillegg til et utendørs basseng og hele 2 innendørsbassenger. Trimrom, sauna og massasje og en rekke andre tjenester. Hotellet har et kjøpesenter som nærmeste nabo, med direkte tilgang uten å måtte gå ut. I det store og det hele, så er dette hotellet virkelig å anbefale.

 
10.06.2018

Innlegg av christophers405 Fredrikstad, Norge

Best in Abu Dhabi

Overnattet 12 netter på hotellet. Det ligger 10 minutter fra flyplassen og 15 minutter fra Abu Dhabi sentrum. Vegg i vegg med hotellet ligger et lite shoppingsenter med matbutikk, restauranter og kino. Hotellet er gjennomgående rent, innbydende og holder en svært høy standard. Rommene er store og med møblert veranda. Alle ansatte er blide og yter høy service. Uteområder med basseng og strand er flott. Et basseng og sauna innendørs for svært varme dager er et hodt alternativ. Alle måltider er av den ytterste kvalitet. Dette er abosolutt det beste hotellet i Abu Dhabi og jeg kan anbefale det på det varmeste

 
01.04.2018

Innlegg av Stianhorne Oslo, Norge

Strålende hotell

Et fantastisk hotell med egen liten rolig strand. Bassenget er veldig lite, og det er delt i en barne del og en voksen del. Veldig mye uro og overfylt på barne delen , og nesten tomt på voksen delen, badevaktene følger alt og alle med falkeblikk, og nøler ikke ned og kaste unger ut av bassenget hvis de ikke hører. Var tidlig oppe og la meg på solsengen, da det var for få senger til de som kom senere ut på formiddagen. Frokost, lunsj og middag var helt greit, hvis det ikke var noe som barna ville ha,så laget kokken kylling nuggets og vartet opp. Alt som har vært skrevet om bråket fra byggingen rett ved, er overdrevet, ikke plagsomt i det helle tatt, musikken rett utenfor rommet på kvelden var lav og ikke noe forstyrrende den heller. Handlesenter vegg i vegg med hotellet. Veldig fornøyd med hotellet, og hadde et strålende uke i påsken 2018

 
26.01.2018

Innlegg av lenesav Moss, Norge

Familie tur

Var 2 barnefamilier, samt to par som var på tur. Store og flotte rom. Vi som var par hadde en Kingsize seng. De som hadde barn fikk enkeltsenger. Hadde også utsikt mot bassenget. Litt minus at en del av utsikten forsvinner siden de bygger rett på utsiden. Lyden var ikke noe sjenerende for oss. Betjeningen er hyggelige og behjelpelige. Vi hadde en fantastisk mann som redde opp sengene våres hver dag, og lagde figurer av håndklær. (Winoth.) Etter rommet er ryddet ligger det små lapper som man kan skrive beskjeder på. Minuset er at vi ikke fikk skrudd opp varmen selv, og at ikke terrasedøren gikk Ann å låse, men dette er kun bagateller. Tips. Anbefaler å gi tips første dagen slik at man får ekstra såper og shampo, og figurer på sengene.

 
13.10.2019

Innlegg av 467muhanad Dubai, De forente arabiske emirater

Great Experience

it was a very good experience,value for money ,facility,room size, check in and check out was smooth. food quality was ok and the service time was not really great but fine .beach is really clean ,kids can play in the kids area happily.