Triatlon treningsleir

Vi har for tiden ingen tilgjengelige reiser med triatlon treningsleir. Det vil komme flere aktuelle sreiser og siden vil bli oppdatert deretter. Under ser du et eksempel på hvordan en treningsleir kan se ut.

Triatlon treningsleir med Norges Triatlonforbund – denne reisen er utsolgt!

Sammen med Norges Triatlonforbund inviterer vi alle mosjonister til en triatlon treningsuke på Playitas! Ukesprogrammet er tilpasset triatleter som trener mot alt fra sprint til halvdistanse, og passer deg som ønsker en treningsuke hvor du får oppleve strukturert trening, hyggelig sosialt samvær og dyktige trenere som vil hjelpe deg i forberedelsene til årets sesong. Det blir lagt opp til trening i forskjellige nivåer og grupper, foredrag og sosialt samvær.

 

 

Når: 12. april – 19. april 2018 – UTSOLGT!

Pris: fra 7 498,– pr. person (spesialpris)

Avreise: Oslo Lufthavn 12.04.18 kl. 08.45
Ankomst Fuerteventura kl. 13.25

Hjemreise: Fuerteventura 19.04.18 kl. 18.35
Ankomst Oslo Lufthavn kl. 01.00

Prisen inkluderer:

  • Fly tur/retur Oslo – Fuerteventura.
  • Mat på flyet og transport.
  • Delt leilighet.
  • Halvpensjon (frokost + middagsbuffé).
  • Trening med landslaget.
  • Foredrag.

Hvem kan melde seg på?

Tricampen passer for mosjonister over 20 år, som trener til alt fra sprint til halvdistanse. Ukesprogrammet passer deg som ønsker en treningsuke hvor du får oppleve strukturert trening, hyggelig sosialt samvær og dyktige trenere som vil hjelpe deg i forberedelsene til årets sesong. Det blir lagt opp til trening i forskjellige nivåer og grupper, foredrag og sosialt samvær.

Hva skjer?

Denne uken vil du være med på variert trening og motta treningstips. Trenere vil bidra med treningsøkter tilpasset ulike nivåer og grupper, inspirerende foredrag og sosialisering.

Her bor du

På Playitas er det 100% sportsfokus med olympisk basseng, treningsrom, løpebaner, tennisbaner og varierte gruppetimer fordelt på over én million kvadratmeter. En lekegrind for alle treningsinteresserte! Du bor i leilighet på Playitas Aparthotel med gratis WiFi, frokost, middag og treningsopplegg med det norske triatlonlandslaget. Bestiller du alene og bor alene i et rom betaler du et enkeltromstillegg på kr 1.890,- Ønsker du havutsikt, er det mot et tillegg.

Om instruktørene

Tricampen arrangeres i samarbeid med Norges Triatlonforbund og blir ledet av profilerte utøvere og de fremste triatletene i Norge innen Age Group. Med som trenere er Kristian Ottestad Rød, Andreas Mathingsdal Pedersen og Lasse Finstad. Les mer om dem her.

Sykler

Det er begrenset med plass om bord i våre fly, så vi kan ikke garantere at sykkelen din får plass. Det vil være en ekstra kostnad for frakt av sykler til Kanariøyene. Du søker selv og forhåndsbestiller din spesialbagasje hos Novair. Hvis du får innvilget plass til sykkelen din på flyet, må du videre kontakte Apollos kundesenter på 21 01 75 40 for å bestille sykkeltransfer til hotellet. 

Playitas har over 200 toppsykler av de seneste modellene til leie. Ta med deg spesialutstyr, som sko eller pedaler – så finner personalet en passende sykkel. Det kan lønne seg å forhåndsbestille sykler på Playitas egne sider.