Open Water svømmeleir på Korfu – med spektakulær svømming til Albania

Vi gjentar suksessen! Velkommen til et historisk svømmeeventyr på Korfu, øya som har alt som trengs for åpent-vann svømmeren: klart vann, behagelig temperatur, dramatisk kyst, finkornet sandstrand og mystiske grotter. Turlederne er ingen ringere enn svømmingens egen Rain Man, Micke Rosén, med et program som er blitt velsignet av øyas store svømmer Spiros.

Sammen med Mikael Rosén og Tobias Marklund farter vi rundt på herlige Korfu i to minibusser på jakt etter fantastiske svømmeopplevelser ved så mange som mulig av Korfus strender. Vi finner storslåtte leirformasjoner, bortgjemte laguner og det klareste vannet i Middelhavet. Alt til tonene av Zorba the Greek. Reisen er også en mulighet å få nyttig tilbakemelding på svømmeteknikken og svømmetrening. Det blir god tid til alternativ trening slik som løping, yoga og styrketrening. Det store eventyret er selvsagt å svømme trygt og rolig de knappe fem kilometerne til Albania. Det hele overvåkes dessuten av Tobias og Mikael og kystvaktene fra respektive Hellas og Albania.

Aktuelle avreisedato:

  • 24. september - 1. oktober 2018
  • Avreise fra; Stockholm, Gøteborg, Helsingfors eller Oslo

Pris fra: 12 998,-

Begrenset antall plasser!

Bestill her


Verdt å vite

Smått og godt som er verdt å vite før du reiser.
Vi har et begrenset antall plasser. Maks 16 deltakere.

Hvem kan delta

Du bør kunne svømme 400 meter crawl uten problem. 

Utstyr

  • Svømmebriller, dolme, paddler, badetøy og våtdrakt.
  • En komplett pakkeiste kommer før avreise

Dette er inkludert

  • Fly tur/retur Korfu-Stockholm, Gøteborg eller Oslo
  • Bosted, del i dobbeltrom
  • Transport tur/retur hotellet og mat på flyet
  • Halvpensjon (frokost/middag)
  • Trening i følge program inkl. transport

Bosted

Vi bor på hotellet Aeolos Beach Resort med All inclusive, som er basen vår. Hotellet har fått utmerkelsen sølv i sin hotellklasse og kategori basert på våre gjesters tilbakemeldinger. Herfra har du en fantastisk utsikt utover stranden.


Ukens program

Mandag: Ankomst og innsjekking på Aeolos Beach Resort.

Tirsdag: Vi tar minibussene, kjører opp til Korfus høyste punkt 917 meter over havet, og skuer ut over Albania og over vikene der vi skal svømme. Når vi kommer ned avkjøler vi oss i det krystallklare vannet i buktene ved Kassiopi og Kalami. Vi filmer svømmingen vår og screener kroppene våre før ukens svømmetrening.

Onsdag: Vi drar til munkeklosteret Paleokastritsa og svømmer rundt klippeformasjoner og inn i grotter. Etterpå tar vi en matpause i klosterhagen og lytter til munker som forteller om klosterlivet. Om kvelden besøker vi Korfu by, som stå på listen over UNESCOs verdensarv.

Torsdag: Vi svømmer mellom de finkornede sandstrendene Glifada og Pelekas. Vi ser hvor lenge vi kan holde vår optimale armtaksfrekvens. Vi tar en tøff svømmeøkt i øyas 50-meters basseng.

Fredag: Vi tar minibussene og oppdager nye badebukter og strender, slik som surfere leter etter den perfekte bølgen.

Lørdag: Vi svømmer til Albania. Vel fremme i Albania utforsker vi landet i noen timer og smaker på den lokale mat. Etterpå tar vi en båt tilbake til Korfu. Kvelden tilbringer vi i Korfus gamleby.

Søndag: Det vi likte best i løpet av uken - gjør vi en gang til!

Mandag: Hjemreise. 

Vi reserverer oss for endringer i programmet. Programmet kan endres pga. uforutsette hendelser, vær og vind mm.

I samarbete med Mikael Rosén

Mikael Rosén er The Rain Man of Swimming og forbundskaptein for det svenske landslaget i Open Water. Sammen med en kunnskapsrik kollega guider han dere gjennom Korfus herlige, klare vann.