Trening på Fariones

Treningssenteret Centro Deportivo Fariones, som er Lanzarotes største og beste sportssenter, har et stort tilbud av trening, sport og aktiviteter for deg som vil ha en aktiv ferie. Her er det noe for alle nivåer og aldre! Som gjest på et av våre Apollo Sports hotell Fariones Apartamentos, Fariones Playa Suites Hotel og Los Fariones har du gratis inngang og mange av aktivitetene er uten ekstra kostnad. Treningssenteret ligger ca. 1-5 minutters gange fra respektive Fariones-hotell.

Bilde av: Treningsrom på Centro Deportivo

Treningsrom og gruppetrening

Her er det et velutstyrt treningsrom med så vel fitness- og cardiomaskiner som frie vekter. Liker du gruppetrening kan du bli med på Les Mills-timer i body pump og body combat og annen gruppetrening som for eksempel zumba, yoga og pilates.

Bilde av: Svømming på Centro Deportivo

Svømming

På Centro Deportivo Fariones har de et 25-meters basseng med liner som egner seg godt for individuell svømmetrening og triatleter (ikke svømmegrupper da bassenget ikke er av profesjonell standard). Svømmetimer for både barn og voksne mot avgift. Se prisliste.

Bilde av: Tennis og padel på Centro Deportivo

Tennis og paddel

Her kan du spille både tennis, bordtennis og den populære racketsporten paddel. Tennis- og paddeltennisbanene er mot avgift (når du reiser med Apollo får du 20 % rabatt på ord. pris). Tennistimer for barn og voksne mot avgift.

Inkludert:
Treningsrom
Gruppetrening (se treningsprogram)
Spinning
Løping
Multicourt
Svømming
Mot avgift:
Paddeltennis
Tennis
Sykkelutleie
Bordtennis
Minigolf
25 meters treningsbasseng

Bestill treningsreise for grupper

Centro Deportivo Fariones er utmerket for grupper som vil trene og toppe formen. Vi har et bredt utvalg av hoteller som er håndplukket for sine gode treningsfasiliteter og aktivitetstilbud. Her kan du se alle våre Apollo Sports-hotell. Har du spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.

Telefon: 810 20 00
Bestill gruppereise: [email protected]

For henvendelser via mail, vennligst oppgi kontaktinformasjon, navn og alder.


Bosteder på Fariones

Velg ett av våre tre alternativ. Samme treningstilbud uansett hvor du bor.

Fariones Apartamentos

Fariones Apartamentos

Elskverdig, rent og gjestfritt! Slik kan man sammenfatte fine Fariones Apartamentos i... Les mer
Fra 6 348 NOK
Bestill
Fariones Playa Suite Hotel

Fariones Playa Suite Hotel

Midt på stranden, rett ved strandpromenaden i Puerto del Carmen ligger det fine Apoll... Les mer
Fra 7 798 NOK
Bestill