Surfeskole på La Pared, Fuerteventura

På Fuerteventura ligger forholdene til rette for surfing på alle nivå! I gangavstand fra sportshotellet La Pared – powered by Playitas, ligger surfeparadiset for nybegynnere og øvede surfere. Surfeskolen Wellenkind Surf School holder til på hotellet, og tilbyr daglige surfekurs på nybegynner og øvet nivå.

På La Pared ønsker vi alle velkommen til våre surfekurs på 1, 3 eller 6 dager. Våre surfeinstruktører er kvalifiserte, profesjonelle og utdannede livreddere. Instruktørene blir alltid med i vannet. Stranden ligger i gangavstand fra hotellet, ca. 400 meter unna. Alle kurs arrangeres i mindre grupper. Kursene er perfekte for nybegynnere og de som ønsker å terpe litt ekstra på teknikken før man begir seg ut på større bølger. Her kan både venner og familie melde seg på!

Har du allerede bestilt reise til La Pared? Legg til surfekurs i bestillingen din her »
 

Fakta - Surf på La Pared

  • Beach break
  • Bølgekvalitet: 3 (av 5)
  • Bølgeretning: Høyre og venstre
  • Havbunn: Sand
  • Nivå: For nybegynnere
  • Risiko: Ingen for surfere, svømmere må være oppmerksomme

Surfekurs på La Pared

Velg mellom 3 ulike pakker: introkurs (4 timer), 3-dagers- eller 6-dagerskurs.
Prøv surfing før du bestemmer deg

Introkurs

1 dag, á 4 timer
Passer: Nybegynnere
Pris: 650 kr

Har du alltid drømt om å prøve surfing? Stranden i La Pared er perfekt sted å begynne. Her tilbyr vi introkurs på 4 timer, der du kan videre legge til 3-dagerskurs om du ønsker å fortsette.

3 dagers surfekurs på La Pared

3-dagers surfekurs

3 dager á 4 timer
Passer:
Nybegynnere og viderekomne
Pris: 1670 kr

Lær deg det grunnleggende i surfing eller utvikle dine ferdigheter med våre profesjonelle instruktører som legger læringen basert på ditt nivå. Vår 3-dagerspakke gir deg forutsetningene for å surfe videre på egen hånd.

6 dagers surfekurs for nybegynnere og øvede

6-dagers surfekurs

6 dager á 4 timer
Passer: Nyegynnere og viderekomne
Pris: 3150 kr

Lær deg det grunnleggende innen surfing og lær deg å mestre bølgene. Våre profesjonelle instruktører tilpasser læringen etter dine ferdigheter. Etter en uke med oss kommer du til å kunne gi deg ut på større surfeeventyr i verden.


Bo på La Pared – powered by Playitas

Her kan du lese mer om hotellet La Pared, som ligger rett ved surfestranden.
Vil du bestille surfekurs så gjør du dette samtidig som at du bestiller hotellet. Har du allerede bestilt reise til La Pared, legger du til ønsket kurs på Min bestilling.
Stranden ved hotellet La Pared