Skiferie til Alpene - Alpereiser

Reis på skiferie til Alpene i vinter

Storslått natur, puddersnø og skikjøring i verdensklasse! Det er hva en skiferie i Alpene tilbyr. Vi har satt sammen noen eksempler på reiser i Europas mest populære skiområder. Nyt den gode stemningen og topp atmosfære på en skiferie i alpene!

  • Du reiser på egen hånd
  • Heiskort er ikke inkludert i prisen
  • Du sørger selv for transport mellom flyplass og hotell

Saalbach – Østerrike

Velkjente Saalbach ligger varmt om hjertet for skiturister. Atmosfæren er genuin med livlig after-ski, gode restauranter og topp moderne skisystem, som nå er sammenkoblet med Fieberbrunn. ​

Bad Gastein – Østerrike

Bad Gastein har lenge vært nordmenns absolutte favoritt. Her opplever du fantastisk skikjøring, heftig afterski og Østerrikes mest sjarmerende skisted. Heissystemet strekker seg fra 1000-2700 moh.​

Kitzbühel – Østerrike

Tyrolerstedet Kitzbühel er kjent for sine vakre fjell og alle sine aktiviteter både i og utenfor bakken. Skiområdet byr på hele 145 km løyper. Husk å teste ut Hahnenkamm for den ultimate opplevelsen.

Courmayeur – Italia

Courmayeur ligger på solsiden av 4810 meter høye Mont Blanc. I dette gamle og ærverdige italienske skistedet er det nok å boltre seg i med 100 km løyper, 31 nedfarter og 20 heiser.

Engelberg – Sveits

Skistedet Engelberg er et populært skisted som ligger på fjellet Titlis i Sveits. Med en høydeforskjell på drøyt 2000 meter og rikelig med muligheter for den som liker å kjøre utenfor løypene.

Skiferie i Japan

Sesongen for puddersnø er på topp i januar og februar, men sesongen i skianlegget kan starte i slutten av november og vare til starten av Mai.
Kombiner ferien med noen dager i Tokyo eller Kyoto.

Skiferie i Alpene