1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Shams Prestige Abu Soma

  • • Hotellstrand
  • • Rom med havutsikt

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Mellom ørkenen og havet ligger elegante Shams Prestige Abu Soma. Det ligger i et område som heter Abu Soma og ligger nærmere Safaga. Tilbring dagen i det flotte bassengområdet eller ta den korte turen ned til stranda for å svømme i Rødehavet. Fra rommene er det havutsikt og de høye fjellene i bakgrunn gjør det ekstra vakkert.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Superiorrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 48 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Shams Prestige Abu Soma er et lekkert hotell som ligger i vakre omgivelser. Her er alle gjestene over 16 år og det medfører en rolig atmosfære. Det store bassengområdet ligger rette ved hotellstranden med utsikt over havet. Her er det en jacuzzi. Gratis solsenger og parasoller både ved bassenget og på stranden.

Elegant hovedrestaurant med vakker havutsikt. Restauranten på terrassen har en herlig utsikt over bassenget og stranden. Bar med utendørsterrasse samt pool-/strandbar.

Gratis WiFi i lobbyen. Døgnåpen resepsjon. Gratis trimrom, tennis (dagtid), bordtennis, minigolf, sandvolley og squash på nabohotellet. Vannsport som dykking, snorkling, kitesurfing og windsurfing mot avgift. Gratis introduksjon til dykking. Spa som byr på gratis massasje 20 minutter/uke/rom, ellers mot avgift. Gratis badstue en gang/uke på nabohotellet. Frisør mot avgift. Suvenirshop på hotellområdet. Buss eller limousine til Safaga, Hurghada eller flyplassen mot avgift.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

- Kontinentalfrokost kl. 6.30-10.00
- Frokostbuffé kl. 7.00-10.00 i hovedrestauranten
- Iskrem kl. 12.00-18.00
- Lunsjbuffé kl. 13.00-15.00
- Te, kaker og snacks kl. 15.00-17.00
- Middagsbuffé kl. 19.00-22.00 i hovedrestauranten
- Kveldsnacks kl. 23.30-1.00
- Ubegrenset med øl, vin og lokale drinker hele døgnet.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.