1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Kempinski Soma Bay

apollo mondo selected

 • • Elegante fellesarealer
 • • Hotellstrand ved Rødehavet
 • • Flere basseng og lazy river

Med høy standard og elegante fellesarealer er flotte Kempinski Soma Bay vårt nye Apollo Mondo Selected-hotell i Hurghada. Her opplever du førsteklasses service og egyptisk gjestfrihet mens du nyter et vakkert bassengområde, egen hotellstrand ved Rødehavet og et lekkert restauranttilbud. Dessuten venter oppfriskende drikke på Mondo Café, lek og moro for barna med Club Polly & Mino og morgenyoga som er den perfekte starten på dagen.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Juniorsuite for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Suite for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 45 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Ferieparadis med egen hotellstrand
Kempinski Soma Bay gir deg en avslappende ferie i solen der du alltid har kort vei til havet for et oppfriskende bad. I bassengområdet finner du et oppvarmet hovedbasseng, et barnebasseng, en "lazy river" som flyter rundt familiebassenget og en stor jacuzzi. Temperaturen i hovedbassenget kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og ved dårlig vær. Bassengområdet er designet i egyptisk stil med planter, palmer og steinlegginger.

I tillegg til det elegante bassengområdet har hotellet en egen strand som er ca. 400 meter lang. Ta deg en spasertur langs stranden og få med deg solnedgangen over Soma Bay, som sies å være blant de vakreste du kan oppleve. Både ved bassenget og stranden er det gratis solsenger og parasoller. Gratis håndkleservice. Avstanden til stranden kan være fra 0 til 400 meter, avhengig av hvor på hotellområdet du bor.

Restauranter av høy klasse og stilige barer
Hovedrestauranten på Kempinski Soma Bay heter The View - takket være den store utendørsterrassen med utsikt over hotellområdets lagune. Her serveres frokostbufféen og om kvelden serveres både internasjonale og tradisjonelle retter fra det egyptiske kjøkkenet. Du kan se maten bli tilberedt på en av de fire matlagingsstasjonene, der alt tilberedes med ferskvarer. Restauranten og baren Al Mar ligger ved hovedbassenget og serverer lettere lunsj fra en á la carte-meny samt herlige cocktails. Hotellet har også en asiatisk restaurant, Bamboo Shoot Restaurant, som serverer á la carte fra Japan, Kina og Thailand. Ett av høydepunktene er restaurantens sushibar der kokken lager maten foran gjestene.

Er du sugen på retter fra Middelhavet skal du ta turen til La Pergola. Restauranten ligger i Soma Bays havn og tilbyr sesongbasert meny fra blant annet Frankrike, Spania og Italia. Lobbyloungen The Sultan er det perfekte stedet for å avslutte dagen. Nipp til en cocktail til tonene av musikk mens du kjenner på den avslappede, egyptiske atmosfæren. Her er det en kort- og brettspill samt shisha i El Dewan Shisha Corner. Når du trenger å slukke tørsten tilbyr baren Beachcomber Bar ferskpresset juice, cocktails, øl og enkel snacks, der alt blir servert til solsengen. Pent antrekk gjelder i alle restauranter (ikke badetøy og flip-flops).

Ekte baristakaffe med Mondo Café
På hotellområdet ligger også Apollos egen kaffe- og juicebar Mondo Café, som er som skapt for en avslappende stund. Her kan du kjøpe cappuccino, espresso, spesialkaffe, flere ulike typer nypresset juice, lokalt bakverk og iskrem med tilbehør – alt av høyeste kvalitet! Baristaer fra Johan & Nyström har lært opp kafépersonalet i den edle kaffekunsten.

Sport, trening og spa
Det er mye å ta seg til på Kempinski Soma Bay. Foruten gratis trimrom er det også gratis morgenyoga fem ganger i uken med profesjonelle skandinavisktalende instruktører, sandvolleyball, boccia, vanngymnastikk i hovedbassenget samt sykkel-, løp- og gangstier. I trimrommet er det maskiner som tredemølle, sykler, frie vekter, step-maskin m.m. Tennis, squash, golf og vannsport mot avgift (golf og vannsport er ikke i hotellets regi). Aktivitetsprogram fås på hotellet. Ved hotellet er det også et dykkesenter samt et kitesurfingsenter. Gåstaver kan lånes mot depositum på servicekontoret. Det er også mulig å leie sykkel- og løpevogner. Hotellet har også et spa (16 års grense) med bl. a. jacuzzi, badstue og massasje (mot avgift).

Vil du slappe av og unne deg litt luksus så kan du ta turen til spaet The Cascades Spa & Thalasso Treatments (16 års grense), som ligger i nærheten av hotellet, dit kommer du med en gratis shuttle fra hotellområdet. Spaet anses å være ett av de beste i Eypt og er ett av de største i verden. Her er det et stort saltvannsbasseng, flere ulike typer massasje og mengder av ulike behandlinger. Spaet og behandlingene er mot avgift.

Club Polly & Mino og Apollos svømmeskole
I Apollos egen barneklubb, Club Polly & Mino, tilbys barna et bredt aktivitetsprogram. Her er det morsomme aktiviteter som står i sentrum, med mulighet til å lære seg masse nytt som å hilse på landets språk eller lage en lokal rett. Les mer om Polly & Mino. I tillegg er det svømmeskole med skandinavisktalende svømmelærere. Les mer om Apollos svømmeskole.

Bestill vår barnepakke
For en ekstra komfortabel ferie når du reiser med mindre barn foreslår vi at du bestiller vår barnepakke med trille, barnestol og spjeld-/reiseseng. Barnepakken bestilles samtidig med reisen. Du kan også legge til barnepakken i etterkant ved å logge inn på Min reise. Vil du bare bestille trille, barnestol eller barneseng går det også bra.

Øvrig informasjon
Gratis WiFi på hele hotellområdet. Kveldsunderholdning 3-5 ganger/uke. Døgnåpen resepsjon.

Måltider

Halvpensjon.

Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Mange fornøyde gjester
 • Mondo Café
 • Club Polly & Mino
 • Gratis treningsrom og WiFi

Direkte transport til og fra hotellet

Som gjest på Kempinski Soma Bay kan du bestille direkte transport fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for bussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transport samtidig med reisen, eller legger den til under Min reise, dersom du allerede har bestilt.

Løpetrening

Har du lyst til å løpe mens du bor på Kempinski Soma Bay kan du laste ned kart her.