Reisemål – Egypt

reisemål sortert etter

I Makadi Bay kan du se frem til fine strender og klart vann. På de herlige hotellanleggene kan du slappe av og her finner du alt du kan ønske deg.

Mer om Makadi Bay 1 hoteller fra 6 739 NOK

Hurghada er Egypts mest populære reisemål. Her venter krystallklart vann, deilig vær og fine strender. I sentrum går det egyptiske hverdagslivet sin vante gang og under Rødehavets havoverflate gjemmer det seg en fantastisk verden av fargerik fisk og koraller. Apollos hotell i Hurghada er av høy stan...

Mer om Hurghada 11 hoteller fra 4 550 NOK

El Gouna ved Rødehavet er et av Egypts mest eksklusive reisemål! Her er det vakre strender og blå laguner ved det vakre Rødehavet. Nyt late dager og god service på herlige hotellanlegg eller tilbring dagen med golfspill i nydelige omgivelser på El Gounas golfbaner.

Mer om El Gouna 1 hoteller fra 5 363 NOK

Elegante og eventyrlige Sahl Hasheesh er en rolig badeby som ligger i en bue rundt den vakre bukten og de finkornede strendene. Hotellene holder høy standard og alle har egne sandstrender der du tilbringer en luksuriøs ferie ved Rødehavets krystallklare vann.

Mer om Sahl Hasheesh 4 hoteller fra 6 540 NOK

Reis til fine Soma Bay & Abu Soma og tilbring ferien ved en av kystens vakreste strender. Hotellbyen ligger på en halvøy med i en beskyttet bukt, noe som gir rolig, krystallklart vann som alltid er tilgjengelig for et bad. Rødehavet er jo utmerket for dykking og snorkling så glem ikke dykkermask...

Mer om Soma Bay & Abu Soma