Bilde av: To strender i Egypt

Kombinasjonsreiser i Egypt

En kombinasjonsreise er den beste måten å få mer ut av ferien din på. Se mer av Egypt og opplev flere reisemål og hotell for å virkelig få det beste av to verdener. I Egypt kan du kombinere 7 dager i Hurghada med 7 dager i en av de nærliggende stedene El Gouna, Sahl Hasheesh eller Soma Bay. Du velger selv om du vil starte kombinasjonsreisen i Hurghada, eller i ett av de andre stedene.

Inkludert

  • Fly tur & retur
  • Hotellopphold
  • Transport til og fra flyplassen samt mellom stedene
  • Måltider slik de er angitt for respektive hotell

Kontakt oss:

Telefon-ikon 21 01 75 40
Mandag-fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-15.00

Hurghada


Hurghada er Egypts mest populære reisemål og byr på krystallklart vann, perfekt vær og vakre strender. Her ser du det genuine egyptiske hverdagslivet med gatemarkeder, butikker og folkeliv. Under Rødehavets overflate gjemmer det seg en fantastisk undervannsverden som venter på å bli utforsket.

I Hurghada finner du blant annet vårt nye Apollo Sports-hotell Aqua Vista med Afrikas største hotelltreningssenter og et olympisk basseng. Her er også Apollo Mondo Family-hotellet Beach Albatros Resort, som er et ferieparadis for hele familien med flere basseng, vannsklier, Polly & Mino samt et eget område som bare er for Apollos gjester med basseng, restaurant og egen strand.


Les mer om Hurghada

Les mer om hotellene i Hurghada


Kombiner Hurghada med ett av disse stedene


Soma Bay

I Soma Bay finner du noen av kystens vakreste strender med krystallklart vann. Stedet ligger på en halvøy med en beskyttet bukt, hvilket gjør at vannet er rolig og perfekt for snorkling og dykking.

Kombiner 7 netter i Hurghada med 7 netter på hvilket hotell du ønsker i Soma Bay.

Les mer om Soma Bay

 

Sahl Hasheesh

To mil sør for Hurghada ligger Sahl Hasheesh, en turistby som rammes inn av en kilometerlang sandstrand. Her holder hotellene høy standard med store bassengområder, private sandstrender og All Inclusive. Velg mellom de femsolers hotellene Premier Le Reve Hotel and Spa og Baron Palace Resort, eller det fires hotellet Albatros Citadel Resort

Kombiner 7 netter i Hurghada med 7 netter på hvilket hotell du ønsker i Sahl Hasheesh.

Les mer om Sahl Hasheesh

El Gouna

El Gouna er et av Egypts mest eksklusive reisemål. Her er du nesten alltid omgitt av vann da byen er bygd opp blant små øyer og laguner. De små kanalbåtene eller tuk tuks er både et smidig og hyggelig måte å ta seg frem på. I El Gouna bor du på høyklasse hotellet Mövenpick Resort & Spa med sin private sandstrand og spaavdeling.

Kombiner 7 netter i Hurghada med 7 netter på hotell Mövenpick Resort & Spa i El Gouna.

Les mer om El Gouna