1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Service
 
9,2 / 10
Fasiliteter
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
7,7 / 10
Rom / leilighet
 
8,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,8 / 10

10 siste vurderinger


4 av 10

doris,
fredrikstad

+
Palavrion restaurant ellers dårlig intrykk av hotellet.
-
Ha et tilbud som bruker Three Corners Ocean View hotellet, som i gamle dager. Skjønner ikke hvorfor dere ikke bruker det hotellet lenger.

Bekreftet gjest: 2019-04-20


8 av 10

Eivind,

+
Beligenheten og utearealet
-

Bekreftet gjest: 2019-04-13


8 av 10

Morten,
Asmaløy

+
Beliggenhet
-
Kalles 5 stjernes, men er nok mer 4 stjerners, da sammenlignet med ander hotell i ElGouna

Bekreftet gjest: 2019-03-23


9 av 10

Asle,
Asker

+
Beliggenhet
-
Oppholdet inkluderte bl.a. Gratis flaskevann, og vi tok naturlig nok dette fra minibaren. Ved utsjekk viste regningen mange flasker vann. På spørsmål om dette fikk vi fortalt at Gratis vannet sto inne i et skap på badet (på litersflaske) og ikke inkluderte vannet i minibaren. Utrolig finurlig!

Bekreftet gjest: 2019-03-09


8 av 10

Merete,
MO I RANA

+
Rent og pent
-
Fjerne selgerne fra bassengområdet. Få de til å stå på stand langs strandpromenaden, slik at man selv kan gå og bestille massasje, båttur mm. Før vi hadde landet på solsengen den første dagen, hadde vi 10 selgere rundt oss. De fortsatte å mase de første dagene.

Bekreftet gjest: 2019-03-09


10 av 10

,

+
At jeg har været der mange Og at alt er super godt
-
Baderum hvor man der kan låse døren Kun når man har afrejse sent på dagen. Så der kan soles hele dagen. Og man lige kan tage et bad, før afrejse. Nu kun et bad hvor som ikke kan afllåses.

Bekreftet gjest: 2019-04-07


8 av 10

Kathrine ,
Helsingør

+
Dejlig ro, meget flotte omgivelser. Venligt personale. Gode senge. Dejligt med rene strandhåndklæder dagligt. Og rengøring dagligt. Fin morgenmadsbuffet. Hyggeligt med underholdning på torvet om aftenen.
-
For at leve op til 5 stjerne trænger værelserne til en Update og gerne nogle liggestole. Tingene er slidte. Maden er langt under forventet standard på alle spisestederne, vi er glade for vi ikke valgte all inclusive og kunne tage ned til byen i stedet. Babysengene er under al kritik, super slidte og beskidte, vi tog den slet ikke i brug. Der står at poolsne er opvarmede, men helt seriøst så var de virkelig kolde og vores søn kunne holde til at bade i 10 min, så frøs han så meget at vi måtte hive ham op. På så stort et resort kunne man godt ønske sig nogle lidt større børnepools med lidt legetøj I og overdækket med sejl.

Bekreftet gjest: 2019-03-27


8 av 10

Sten,
Svendborg

+
Dejlig åbent layout ved stranden. Tæt på bymidten. Roligt.
-
Udvalget af mad er overdådigt og ikke dårligt. Der mangler bare lidt smag og kant... Og især desserterne er smukke, men røvsyge.

Bekreftet gjest: 2019-03-24


9 av 10

Sebastian,
København

+
Det hele
-
Værelser kunne godt bruge en mindre renovering

Bekreftet gjest: 2019-03-13


8 av 10

Helle,
Regstrup

+
beliggenheden
-
Maden var alt for ringe i forhold til at vi har betalt kr. 3.640 pr. næse for en uge. Det var bedre at hele hotellet var alle incl. i stedet for at man hele tiden skulle skrive på en nota bare ved "køb" af 1 flaske vand.

Bekreftet gjest: 2019-03-10


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

85% anbefaler hotellet

4304 vurderinger
Utmerket
 
2731
Veldig bra
 
1039
Bra
 
325
Mindre bra
 
133
Dårlig
 
76

Fem siste vurderinger

15.02.2017

Innlegg av Håkon L

Ferieparadis

Fikk en ukes opphold her i bursdagsgave og visste ikke helt hva jeg skulle forvente da jeg dro. Etter å ha tilbrakt en uke her sitter jeg igjen med ett godt inntrykk av både hotellet og Egypt generelt. Kvaliteten på rommene er ikke ypperste klasse, men dette veies opp med svært god service og vakre omgivelser. Hotellet har et bredt utvalg av restauranter og tilbyr flere ulike aktiviteter som for eksempel: dykking, ørkensafari og båtturer rundt det enorme anlegget. Tilgang til strender og flere bassenger som man kan nyte godt av om man er heldig med været og får oppleve den egyptiske varmen.

 
02.07.2013

Innlegg av Alexander B Oslo, Norge

Flott hotell, fort å gå seg litt vill.

Hotellet befinner seg i El Gouna som er en gjerdet by. Denne byen er kun for turister og de som arbeider der. Hotellet er utrolig stort, og man blir skikkelig stedvill av å gå rundt der. Alt ser helt likt ut, og de har et merkelig system på skiltene. Men man finner det ut til slutt. God service, og koselige folk som jobber der. Godt renhold og god standard. Kort vei inn til havnen med tuk tuk, hvor du kan se på luksusbåter, spise veldig god mat, reise på diskotek osv osv. De har kamel på hotellet som man kan ta en runde med, og en fotograf som tar bilder om man vil ha noen fine bilder til å ha på veggen. Hvis man reiser uten barn vil jeg anbefale båtturen med delfiner, og turen ut til beduinene i ørkenen. Alt i alt en herlig, avslappende ferie. Akkurat som bestilt :)

 
01.07.2013

Innlegg av CharlotteHageberg Bergen, Norge

Fantastisk anlegg for voksne og barn!!

Vi har vert der 3 ganger og kommer nok til å reise igjen. Vi stortrives på angellet, fantastisk service, gullende rent, ypperlig mat og masse aktiviteter. Mange ulike bassenger å velge mellpm pluss ulike strender. Kjempe flott underholdning på kvelden og en formidabelt SPA anlegg !!! Har vert her 2010-2011 og 2012, og kan anbefale det på det varmeste

 
03.04.2013

Innlegg av Hilde843 Oslo, Norge

El Gouna, ja takk

Jeg må innrømme at jeg var litt skeptisk til å reise til Egypt, men er overraskende fornøyd med El Gouna, det overgikk all forventning. Maten var kjempegod, alt var veldig rent og pent og menneskene veldig hyggelige og serviceinnstilte. Husk antibac i veska og vask gjerne hendene litt oftere enn du gjør hjemme :) Vi bodde på Mövenpick Resort El Gouna to siste ukene i mars. Temperaturen var perfekt, mellom 25-30 grader og midt i blinken for å komme bort fra kulden i Norge. Mövenpick Resort er veldig fint, og har alt du trenger. Vi bestilte et standardrom og fikk et handikap-rom i første etg i en av de sentrale bygningene. Vi skulle gjerne ønsket oss et litt finere rom med sol på balkongen og litt utsikt, men var alt i alt fornøyd med rommet og renholdet. Servicen var veldig bra over det hele. Litt synd at det sentrale bassengområdet ikke var oppvarmet. Vi likte oss best ved Lagoon Pool, denne er mest barnevennlig, med oppvarmet basseng, og personalet i restauranten var veldig imøtekommende, blide og hyggelige. Ved Oasis Pool var de ikke like hyggelige, men greit med litt variasjon. Det gikk fint å komme seg rundt, men litt lange avstander var ikke så gunstig med små barn, derfor holdt vi oss mest i de sentrale områdene. Artig med kamelene Didi og Dodo, som man kan ri på langs stranden. I tillegg var treningstilbudet, beauty og spa fasilitetene gode. VI hadde ikke all-inclusive og er veldig fornøyde med det. El Gouna er veldig fint, og har mange gode restauranter i Downdown og Marinaen, som attpåtil er betydelig rimeligere enn på restaurantene på hotellet. Alt i alt var vi veldig fornøyde med hotellet og kommer gjerne tilbake.

 
11.02.2013

Innlegg av hufsemamma Vestre slidre

Fantastiske Egypt

Vi var så heldige å lande på bestemmelsen om å reise til egypt januar 2013 og apollo kunne anbefale dette fantastise hotellet!! Med noe skepsis bestillte vi turen og tok med oss våre to minste barn på 2 og 5 år masse håndsprit og mage-regulerende i kofferten. DET fikk vi ikke buk for! Dette hotellet er meget rent og meget bra!!! maten er fantastisk!!! jeg spiste ALT og fikk ikke så mye som luft i magen begge barna stor koste seg baseng og strand side om side og lekeplasser på stranden,,rommene var deilige med store senger og puter , fint stort rent bad!! Hotell området er ganske stort så det var ett stykke fra vårt rom ved basenget til spisesalen men for oss var det bare en delig promenade om morgenen. Hotellet har spa og varme baseng. De tilbyr vindsurfing og dykking,, tur med glassbåt og ørkensafari med beduin camp vi nyttet ingen av delene men valgte å ruske rundt med barne ned til Down town som byen der kalles. vi var dog ute i en glassbåt og fikk se allenulige fisker og til og med DELFINER!! vakker.vakkert vakkert er mine ord og tro meg vi skal tilbake dit! neste gang uten barn og da skal vi ut på det fantastiske røde havet og inn i den mystiske ørkenen :)