The Avenue

The Avenue er et moderne hotell med bra beliggenhet nær strandpromenaden Al Corniche i Doha. På hotelltaket finnes et basseng, spa og velutstyrt treningsrom. The Avenue er med sin sentrale beliggenhet et perfekt utgangspunkt for å oppdage Doha.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

The Avenue har en moderne takterrasse med et basseng, spa og velutstyrt treningsrom. Her er du nær flere av Dohas attraksjoner samt Souk Waqif og Villaggio Mall. På hotellet kan du slappe av med en dukkert i bassenget eller en god bok på takterrassen. Hotellet har en poolbar som serverer enklere mat og drikke.

Hotellet har tre restauranter. Baaya byr på internasjonal mat, Nektaar serverer sunne juicer og salater – og har en 360 graders utsikt over Dohas skyline. På taket ligger Tché Tché, hvor du får mat inspirert av Midtøsten.

Treningsrommet er gratis og har åpent døgnet rundt for de som ønsker å trene. Skjem deg bort i spaet med en massasje eller en annen avslappende behandling (mot avgift).

Gratis wifi på hele hotellet. Gratis parkering. Vaskerom og renseri mot avgift.

Benytt anledningen til å oppdage Doha. The Avenue ligger rundt 4 kilometer fra parken Al Bidda Park og rundt 5 kilometer fra fortet Al Khoot Fort. The Perl er også verdt et besøk med sine restauranter og gode shoppingmuligheter. Katara Beach ligger rundt 20 minutter unna med bil.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
    Serveres hver dag fra 6.30–10.30.

Verdt å vite

  • Byggeaktivitet i nærområdet kan oppfattes som forstyrrende.
  • I Qatar krever de fleste hoteller et sikkerhetsdepositum i forbindelse med innsjekk. Depositumet betales med kreditt- eller debetkort og betales tilbake ved utsjekk.