Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

76% anbefaler hotellet

3313 vurderinger
Utmerket
 
2777
Veldig bra
 
347
Bra
 
95
Mindre bra
 
35
Dårlig
 
59

Fem siste vurderinger

22.04.2019

Innlegg av Anita T

Amazing

Hotellet og området er nydelig for både rolige dager og dager med mer innhold. Alt du km ønske deg får du her. Rommene og betjeningen er veldig hjelpsom og høflig. Ett sted hvor du føler luksus. Både frokost og middag var langt over forventningene.

 
17.09.2014

Innlegg av Terje F Norge

Top hotell

Topp hotell med topp service. Arabisk eller europeisk frokost. Internasjonalt standard. Gode møterom. Også mulig for større konferanser. Kort vei til stranden og mulig for tur på strandpromenaden utenfor hotellet. Ligger i sentrum med kort veg til et kjøpesenter i nærheten.

 
05.10.2013

Innlegg av Karlsen2013 Doha, Qatar

Ferie i Doha

Veldig god service.Blid og hjelpsom betjening. Nydelig rom ,med god aircondition. Perfekt beliggenhet, med alle fasaliteter. Litt for varmt i september 28/9-4/10,men helt perfekt å ligge på den flotte stranden. Luksusferie med alle rettigheter for den kresene. Den aller beste opplevelsen var siste kveld med middag på Latino restauranten. Fantastisk service og nydelig mat. M og G Karlsen

 
27.02.2011

Innlegg av nayan0001 Surat, India

Bedre enn de beste

Sheraton Doha er ett av de beste hotellene jeg noen gang hadde sett i Midt-Østen; ikke bare på grunn av beliggenheten på Corniche fra der en kan se havet (blått vann) fra nesten hele rommet. Ikke nok med det, Sheraton har et anlegg for nesten mer enn 500 biler på en gang. De ulike møtehallene som Al Dafna/Al Majlis er utrolige. Teppet, lydanlegget, projektoren, lysekronen, sittearrangement med bord i Al Dafna-hallen var fantastisk. Mer enn 1500 personer kan sitte sammen og nyte ulike programmer i Al Dafna-hallen. Det jeg likte best var måten de håndterte mennesker fra ulike kulturer. De ansatte var høflige og trent på en slik måte slik at det var vanskelig for meg å finne noen feil. Matarrangementet var gjort på en fin måte. Man kan lett finne kontinental mat, mat fra midtøsten, indisk mat (vegetarisk og ikkevegetarisk). Også kokken og resten av de ansatte på kjøkkenet var trent ordentlig. Vaskerommet var alltid rent. Vaktmesteren var alltid tilstede på vaskerommet. Brannslukningsapparatene ble også funnet oppdatert og spilt inn regelmessig. For forretningshenvisninger eller selskaper som ønsker å arrangere ulike programmer som gallamiddag, møter bør uten vil gå for Sheraton Doha. Jeg forsikrer deg om at du ikke bare vil få 100% belønning men også fullstendig tilfredsstilling.

 
25.11.2020

Innlegg av daviddelpippo Doha, Qatar

Fantastic staycation!

My wife and I had a fantastic 2 night Club Room staycation (half board) at the Sheraton for the first time and we can’t wait to return. The professional, attentive, friendly, staff just could not do enough to help ensure we had a wonderful, relaxed stay, with a special thanks to the Club Room and Al Hubara teams, not forgetting the chefs and kitchen staff. Wonderful setting, great food and a chilled vibe.....you could not ask for more!