Sheraton Grand Doha Resort

  • • Sentral beliggenhet
  • • Mange restauranter
  • • Stort treningssenter og flere tennisbaner

Sheraton Grand Doha Resort er et stort og elegant hotell som ligger på den lengste naturlige stranden i Doha. Hotellet har mange restauranter, et stort treningssenter med gruppetimer og club lounge. Dohas kjente strandpromenade, Al Corniche, med kaféer og restauranter ligger rett rundt hjørnet.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Clubrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sheraton Grand Doha Resort ligger bare et steinkast fra strandpromenaden Al Corniche, som gar inn til Dohas bykjerne. Slapp av ved det fine bassengområdet eller på hotellets egen strand med finkornet sand. Rommene er lyse og moderne, med utsikt mot havet eller Dohas imponerende bysilhuett.

Sheraton Grand Doha Resort har mange restauranter. Frokost, lunsj og middag serveres i den internasjonale restauranten Al Hubara. La Veranda serverer italiensk mat ved sjøen, Irish Harp er en irsk pub med tradisjonelle retter. Pool Café har småretter som salater og hamburgere. Em Sherif ligger på hotellets toppetasje og serverer asiatisk mat i luksuriøse omgivelser. I tillegg til disse venter også Nust-et som fokuserer på kjøtt og Atrium Lounge.

Det er også et gratis, døgnåpent treningsrom med lettere kondisapparater. Mot avgift er det flere treningstimer å henge med på, samt tennis-, paddeltennis- og squashbaner. Badstue, dampbadstue, skjønnhetssalong og frisør mot avgift.

Club Lounge
Club loungen holder åpent 6.00 til 23.00 og ligger i en egen etasje. Alle gjestene som bor i Sheraton Grand Doha Resorts clubrom får tilgang til club loungen og en rekke andre fordeler.

Måltider

  • Halvpensjon inkludert.
    Halvpensjon er frokost samt lunsj eller middag.
  • Halvpensjon med drikke mot tillegg.
    Halvpensjon med drikke er frokost samt lunsj eller middag samt ubegrenset med brus og vann, samt en alkoholfri drink eller ferskpresset juice per måltid.