Sharq Village & Spa

  • • Luksuriøst strandhotell
  • • Spaområde på hele 6500 kvm
  • • Mat fra hele verden

Sharq Village & Spa er et luksuriøst spahotell i Doha. Bo på stranda med utsikt over Persiabukta i elegante villaer innredet i arabisk stil med en moderne touch. På hotellet er det ni restauranter av høy klasse, to basseng og et populært spa. Her finner du alt du kan tenke deg for en eksklusiv ferie der avkobling står på programmet.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sharq Village & Spa er et praktfullt spahotell bare 15 minutter fra Dohas bykjerne. Her venter fine deluxerom innredet i klassisk arabisk stil med marmorkledde baderom, fine detaljer og en herlig terrasse eller balkong. På hotellet er det et stort hovedbasseng og et infinity-basseng. Er det havet som skal til for at ferien blir komplett så er det en 350 meter lang privat sandstrand rett ved hotellet. På stranda tilbys aktiviteter for hele familien, som kajakk og volleyball. Solsenger og parasoller ved bassengområdet og på stranda.

Til hotellet hører fem restauranter, alle unike i koselige, lune omgivelser. Test persisk mat med moderne vri i restauranten Parisa eller libanesiske, asiatiske og klassiske retter fra Qatar på bufférestauranten Al Liwan. Søtsaker, krydret te og arabisk kaffe får du i hotellets herlige lounge, Al Jalsa. Pool- og snackbaren tilbyr småretter og drikke.

Hotellets spa, Sharq Village Spa, er over 6500 kvm stort og tilbyr balanserte behandlinger for både kropp og sjel. Spaet er oppdelt i fire områder med 23 behandlingsrom. Start dagen med yoga, slapp av i badstua etter ansiktsbehandlingen eller prøv en av spaets holistiske behandlinger. I spaet er det også et treningsrom med instruktørtimer og aktiviteter. Etter å ha trent ferdig er det utendørsdusjer og tilhørende basseng der du kan avkjøle deg og få igjen hvilepulsen.

Hotellet har til og med en egen souq, et marked, der du kan handle alt fra smykker, merkeklær og lokale suvenirer som arabisk parfyme. Det er også frisørsalong for både menn og kvinner på hotellet. Romservice tilgjengelig døgnet rundt. Vaske-, stryke- og pakkeservice mot avgift.

Måltider

Inkludert:

  • Halvpensjon (frokost og middag).

Verdt å vite

I Qatar krever de fleste hotell et sikkerhetsdepositum i forbindelse med innsjekk. Depositumet betales med kreditt- eller debetkort og betales tilbake ved utsjekk.

Alle hoteller – Doha

Grand Hyatt (Doha)

På flotte Grand Hyatt i Doha har du alt du trenger for en ferie i ro og mak. Ta en tur i den frodige hagen, ta et deilig bad fra hotellets private strand og ny den vakre utsikten. Svøm i ett av bassengene, gå på oppdagelsesferd i det nærliggende The Pearl eller spis deg gjennom hotellets store matutvalg.

InterContinental Doha

Eksklusive InterContinental Doha ligger sentralt til i Doha. På hotellet kan du slappe av ved det store bassengområdet eller på den private stranda. Her finnes det hele 14 restauranter og barer du kan velge blant. I tillegg har hotellet et stort fitness-senter med treningsrom og spa.

Ritz-Carlton Doha

Ritz-Carlton Doha er et påkostet hotell med eksklusiv beliggenhet på en egen øy, med utsikt over havet og Doha by. Her er det avkobling og komfort som står i fokus. Hotellet har et nydelig spa og en håndfull restauranter over ulike temaer. Stig inn i hotellets elegante lobby og la Ritz-Carlton Doha leve opp til alle forventningene du måtte ha.