InterContinental Doha

Eksklusive InterContinental Doha ligger sentralt til i Doha. På hotellet kan du slappe av ved det store bassengområdet eller på den private stranda. Her finnes det hele 14 restauranter og barer du kan velge blant. I tillegg har hotellet et stort fitness-senter med treningsrom og spa.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Clubrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8 av 10
Basert på 1 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1,1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

InterContinental Doha ligger på Dohas lengste private strand omgitt av frodige hager. Hotellet ligger bare noen minutter fra både sentrum av Doha, kjøpesenteret City Center Mall og Doha Golf Club.

Hotellet har hele 14 restauranter og barer, inkludert berømte La Mar, som serverer peruanske retter. Blant utvalget finnes også den greske restauranten Mykonos, Paloma som serverer texmex og Coral som serverer både tradisjonelle arabiske og internasjonale retter.

Slapp av ved det store bassengområdet med to bassenger eller nyt tiden på den private stranda.

Fitness-senteret Bay Club tilbyr et gratis og døgnåpent treningsrom, tennisbane, squashbane, badstue og dampbadstue. Her kan du også teste blant annet crossfit, zumba, yoga, SUP og SUP-yoga eller bestille en personlig trener (mot avgift). I Bay Club ligger i tillegg Spa InterContinental som tilbyr flere behandlinger, privat innendørsbasseng og jacuzzi.

Innendørs på hotellet finnes et lekerom for barn mellom 4 og 8 år.

Wifi inkludert på hele hotellet.

Hotellets shuttlebuss har daglige avganger til City Center Mall, det tradisjonelle markedet Souq Waqif og Hamad International Airport, og er inkludert for hotellets gjester.

Club Lounge
Bor du i et clubrom er det inkludert inngang til Club Lounge; et separat område for avkobling, hvor du også kan få servert enklere mat og drikke. Du kan invitere med deg en gjest til loungen uten ekstra kostnad.

Inkludert i Club Lounge:

  • Innsjekking, med velkomstdrink.
  • Frokost.
  • Ettermiddagste med nybakte søtsaker.
  • Kveldsdrinker og kanapeer.
  • Utsjekking.

Måltider

Inkludert:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • Julemiddag25.12.
  • Nyttårsmiddag.

Verdt å vite

  • Byggeaktivitet i nærområdet kan oppfattes som forstyrrende.
  • I Qatar krever de fleste hoteller et sikkerhetsdepositum i forbindelse med innsjekk. Depositumet betales med kreditt- eller debetkort og betales tilbake ved utsjekk.

Alle hoteller – Doha

Grand Hyatt (Doha)

På flotte Grand Hyatt i Doha har du alt du trenger for en ferie i ro og mak. Ta en tur i den frodige hagen, ta et deilig bad fra hotellets private strand og ny den vakre utsikten. Svøm i ett av bassengene, gå på oppdagelsesferd i det nærliggende The Pearl eller spis deg gjennom hotellets store matutvalg.

Ritz-Carlton Doha

Ritz-Carlton Doha er et påkostet hotell med eksklusiv beliggenhet på en egen øy, med utsikt over havet og Doha by. Her er det avkobling og komfort som står i fokus. Hotellet har et nydelig spa og en håndfull restauranter over ulike temaer. Stig inn i hotellets elegante lobby og la Ritz-Carlton Doha leve opp til alle forventningene du måtte ha.

Sharq Village & Spa

Sharq Village & Spa er et luksuriøst spahotell i Doha. Bo på stranda med utsikt over Persiabukta i elegante villaer innredet i arabisk stil med en moderne touch. På hotellet er det ni restauranter av høy klasse, to basseng og et populært spa. Her finner du alt du kan tenke deg for en eksklusiv ferie der avkobling står på programmet.