Hilton Doha The Pearl Residences

Hilton Doha The Pearl Residences ligger rett ved inngangen til øyen The Perl i Doha. Hotellet er moderne og har bra beliggenhet, utsøkt mat på restaurantene og panoramautsikt over Dohas skyline. Dessuten ligger områdene Porto Arabia og Medina Centrale bare en kort spasertur unna.


Rom/leiligheter

1-romsleiligheter for 1-3 personer, hvorav 1 barn. 2-romsleiligheter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 100 m
Til sentrum: 1,3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hilton Doha Pearl Residences ligger rett ved inngangen til øyen The Pearl. Her kan du glede deg til fantastisk shopping og spennende attraksjoner i gåavstand fra hotellet, som områdene Porto Arabia og Medina Centrale.

Hotellet har basseng med solstoler, parasoller og en poolbar, La Pergola. Bassengområdet ligger i femte etasje i en av hotellets bygninger. Poolbaren byr på enkle retter som pizza og salat samt drikke. Hotellet har også en privat strand med solstoler og parasoller.

Her finnes også to restauranter og en gastropub. Restauranten Levantine serverer libanesisk mat, har en romslig terrasse og ligger i fjerde etasje. The Kitchen serverer frokostbuffét, lunsjalternativer og à la carte-middag. Gastropubben Mulberry Tavern ligger i første etasje og har sitteplasser både innendørs og utendørs. Her serveres mat i vestlig stil, og i blant sendes sportsarrangementer, andre dager spiller et liveband.

På hotellet finnes et treningsrom kun for kvinner og ett unisex treningsrom, som begge er åpne døgnet rundt. På Eforea Spa kan du ta forskjellige behandlinger som massasje, ansiktsbehandling, aromaterapi eller zoneterapi. Spaet har flere behandlingsrom, inkludert ett for par. Her finnes også en badstue og en dampbadstue. Eforea Spa er åpent hver dag, og har 16 års aldersgrense, men barn under 16 år kan besøke spaet hvis de er i følge med en voksen.

Barneklubb i hotellets regi, med engelsktalende personale. Gratis WiFi på hele hotellet.

Gå ikke glipp av muligheten til å oppdage alt Doha har å tilby. Det tar rundt 20 minutter å gå til områdene Porto Arabia og Medina Centrale. Opplev lokal kunst, musikkarrangementer og arkitektur i Katara Cultural Village. Kjøpesenteret Lagoona Mall ligger rundt 5 kilometer unna med bil. Det er rundt 30 minutter til Hamad International Airport.

Måltider

Halvpensjon (frokostbuffét og lunsj eller middag).

Verdt å vite

  • Byggeaktivitet i nærområdet kan oppfattes som forstyrrende.
  • I Qatar krever de fleste hoteller et sikkerhetsdepositum i forbindelse med innsjekk. Depositumet betales med kreditt- eller debetkort og betales tilbake ved utsjekk.