Best Western Plus Doha

Best Western Plus Doha er ett moderne hotell som ligger midt i hjerte av Doha, nær promenaden Al Corniche. Bygningen er et landemerke i seg selv med sine 15 etasjer, og passer for deg som vil bo i gåavstand til både severdigheter og sentrum.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 1,1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Best Western Plus Doha ligger i sentrum av Doha med nærhet til både butikker, restauranter og severdigheter . På hotellet finnes det restaurant, basseng og spa. Her kan du kombinere avslappende dager på hotellet med spennende opplevelser i den moderne storbyen.

På hotellet ligger restauranten Koronfol, som serverer internasjonal mat i hyggelige omgivelser. Den har åpent både til frokost, lunsj og middag. Restauranten ligger i første etasje og tilbyr både buffét og á la carte.

Hotellet har også innendørsbasseng, barnebasseng og dampbadstue. Frister det mer med et bad i det Persiske hav, så ligger stranden Katara Beach rundt 20 minutter unna med bil.

Gratis velutstyrt treningsstudio, som også tilbyr gruppetimer.

D Spa Health & Wellness Center er åpent alle dager fra 9.00 - 23.00, og tilbyr flere ulike behandlinger mot avgift. Spabehandlinger er kun for gjester over 21 år.

Salong W. Saab hairstylist & Spa ligger i første etasje og er en spesialisert salong kun for kvinner, som tilbyr blant annet hårbehandlinger, hårstyling, manikyr og pedikyr.

På hotellet finnes det også en nattklubb.

Gratis WiFi på hele hotellet.

Hotellet ligger rundt 1 kilometer fra Souk Waqif og rundt 10 minutter med bil unna Dohas internasjonale flyplass.

Måltider

Frokostbuffé. Halvpensjon mot tillegg.

Verdt å vite

  • Byggeaktivitet i nærområdet kan oppfattes som forstyrrende.
  • I Qatar krever de fleste hoteller et sikkerhetsdepositum i forbindelse med innsjekk. Depositumet betales med kreditt- eller debetkort og betales tilbake ved utsjekk.