En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

80% anbefaler hotellet

1694 vurderinger
Utmerket
 
679
Veldig bra
 
722
Bra
 
205
Mindre bra
 
63
Dårlig
 
25

Fem siste vurderinger

16.11.2019

av johansenjanole

Godt sted å bo

Bodde her en uke å trivdes veldig godt. Hadde rom ut mot baksiden og en noe traffikert gate. Dette var vi på forhånd klare over, men støyen var mere enn forventet. Spessielt ille var det med noe som hørtes ut som en kompressor som sto og gikk hele tiden. Vi sa ifra om dette i resepsjonen, og fikk umiddelbart tilbud om nytt rom på samme side, men en etasje høyere opp og lengre ut mot siden eller enden av hotellet. Det var helt utrolig stor forskjell på støyen her og det første rommet vi fikk. Vi var selvsagt veldig fornøyde med bytte av rom. Frokosten var helt fantastisk, fri WiFi på hele hotellet, og oppvarmet basseng som holdt 24 grader hele tiden. Personale var veldig hyggelige, og vi følte oss godt behandlet. Eneste jeg kan pirke på, og dette er pirking, er at hotellbaren kunne hatt litt mere komfortable stoler. Ett hotell både jeg og min kone kan anbefale.

 
11.08.2019

av 277arnee Bergen, Norge

Stor to roms leilighet

Vi bodde en uke på dette hotellet. Første natten måtte vi bo i 10 etasje i superior rom, da hotellet var overbooket. Dette rommet var skuffende lite, men hadde flott utsikt. Andre dag fikk vi to roms leilighet, som var bestilt. Store gode rom og kjøkken hadde alle fasiliteter. Eneste minus var støy fra trafikken utenfor, så terrassen var ikke benyttet. Flott badeanlegg på hotellet, spa-avdelig, trimrom samt kort vei til badeanlegg i havet.

 
03.01.2018

av Oppland Oppland, Norge

Rent hotell med god frokost

Veldig bra hotell for en ukes ferie. Rommet var romslig med store senger, og god plass til både skrivepult, stoler og oppbevaring. Pluss for solvent veranda med to sitteplasser. Sor frokostbuffet med variert innhold og gode smaker. Enkel løsning med gratis parkering i offentlig parkeringshus, men dette var noe trangt og nesten fullt hver kveld. Stort utendørs basseng med mange solsenger, du får utlevert eget badehåndkle til bruk ute. Hotellet har også liten spaavdeling innendørs, med flere badstuer og deilig four sesaons dusj. Lite supermarked i 1. egt, men mitt tips er å følge gata ned hot bassenget nede ved havet, da får du en stor matbutikk på høyre side.

 
06.08.2017

av Trond R

Svært svært bra

Flotte rom. Vi bodde i leilighet. 1 uke. Ypperlig service blant alle ansatte. Eget spa. Stort trenings rom. 20 min spasertur inn til Funchal sentrum. Kan anbefales. Stort basseng område med mange solsenger.

 
18.11.2016

av Marius B

Fine fasiliteter

Fine lokaler, fine og moderne rom med koselige balkonger. Veldig flott treningsstudio, spill- og lekerom og svært bra frokost. Vennlig personale og fine utearealer med massevis av solsenger og bassenger. Minus for dårlig lydisolering i gang og mellom rommene, og for at housekeeping ikke respekterte eller forstod hotellets system for "do not disturb".