En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Sted
  • 5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

98% anbefaler hotellet

2408 vurderinger
Utmerket
 
2237
Veldig bra
 
151
Bra
 
17
Mindre bra
 
1
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

30.08.2019

av Jodex51 Madeira, Portugal

Madeira juvel

I våre øyne er Quinta Jardins do Lago Madeiras juvel... Assosiasjonen til Edens hage er påtagelig. Dette er et hotell der man virkelig kan slappe av og kjenne at man lever. På Quinta Jardins do Lago blir man tatt særdeles godt vare på. Personalet er serviceminded, usedvanlig hyggelig og imøtekommende. Her vet de hva du trenger før du vet det selv! Maken til gjestfrihet og vennlighet skal man lete lenge etter. Dette MÅ være et av de beste hotellene på Madeira - om ikke det ALLER beste... Unn deg litt luksus, ta vare på deg selv og kjenn at du lever! Om du ikke klarer dette i disse vakre og rolige omgivelsene, klarer du det neppe andre steder heller. Hotellets 14000 kvm subtropiske hage er alene verdt oppholdet. Her bor også den 60 år gamle galapagos-skilpadden Colombo. Hotellets nydelige basseng gir en assosiasjon til "Innsjøens hage" som er Jardins do Lago på norsk. Nå har vi vært her 4 ganger, og kommer mer enn gjerne tilbake til Quinta Jardins do Lago; Madeiras juvel.

 
15.02.2017

av tovel962

Tipp Topp hotell

Ved ankomst fra flyplassen kom resepsjonisten ut og åpnet døren og ønsket oss velkommen. Slik fortsatte de ansatte å ta vare på oss gjennom hele oppholdet. Hotellet var smekkfullt, men det kjentes aldri slik. God mat og fine, rene rom. Flott, godt vedlikeholdt hage og flott område rundt badebassenget. Dersom vi reiser tilbake til Madeira, bor vi her igjen.

 
20.01.2016

av 746oyvindr Haugesund, Norge

Kurs i Relasjonskompetanse

Et fantastisk Hotel. Kåret til Funchals beste. Og det må det være. Fantastisk service, smilende og serviceinnstilte ansatte som møter deg alle steder i hotellet. Maten er topp, svømmebassenget en drøm, og hagen kan lettest beskrives som edens hage. Hotellet fungerer også veldig bra som kurshotel for grupper opp til 18 personer

 
09.12.2015

av Petter M

Diskret luksus i vakker park

Vi hadde en flott uke på hotellet. Svært hyggelig betjening, gode rom med gode senger og deilige frokoster i hagen. En liten dans i baren ble det også. I parken som er en botanisk hage lå et nesten eksotisk badeanlegg. Flott avstand til byen hvis du setter pris på en liten tur i bratte bakker. Taxi opp for ca 5 eur.

 
08.02.2013

av fossdalgaard Kvinesdal, Norge

Veldig bra

Top service, big rooms, beatiful hotel and garden with pool. Good food. Nice balkony with wiew. Vi var på kurs i Relasjonsledelse med Jan Spurkeland. Vi hadde gruppearbeid ute i hagen og veldig god lunsj ute ved bassenget. Personalet var veldig oppmerksomme og hyggelige, serviceinnstilte. Friske blomster og frukt på rommet. Sjokolade på hodeputa hver kveld. Stort bad med badekar og liten sittegruppe med tv. Håndklær til å forsyne seg av ute ved bassenget. Gode solsenger spredd utover. Fin utsikt og ingen støy. Kommer gjerne tilbake her. Kan anbefales.