Quinta da Casa Branca

Quinta da Casa Branca i Funchal tilbyr en glamorøs ferieopplevelse. Hotellet, som ligger i frodige omgivelser, har spa, to bassengområder og tre restauranter. Nyt av de vakre omgivelsene, ta turen ned til stranda eller reise inn til det sentrale Funchal for å oppdage mer.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Suiter for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Superiorsuiter for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,6 av 10
Basert på 8 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 900 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Quinta da Casa Branca er et femsolers hotell av høy klasse som ligger i utkanten av Funchal. Hotellet ligger i en stor, tropisk hage ved navn Quinta. I hagen er det tropiske planter og trær fra hele verden. Til stranda er det bare 500 meter og sentrum i det populære turistområdet Lido ligger i passe gangavstand. Funchal ligger cirka 2,5 kilometer unna. Hotellet består av tre bygninger, hvorav en kalles the Manor House. I Manor House ligger superiorsuitene, mens dobbeltrom, suiter og superiorrom ligger i de andre bygningene.

På hotellet er det to bassengområder, med hver sitt oppvarmede ferskvannsbasseng. Ett av bassengene er kun for voksne gjester. Ved begge bassengene er det gratis solsenger og parasoller. Håndkleservice. I ett av bassengområdene er det en snackbar der du kan bestille noe å drikke.

På Quinta da Casa Branca er det tre restauranter og en bar/snackbar. I The Dining Room Restaurant serveres moderne à la carte, mens du på Garden Pavilion Restaurant er i en luksuriøs oase med frokostbuffé, à la carte-lunsj og afternoon tea. I Casa da Quinta Bar & Restaurant spiser og drikker du med fin utsikt over hagen og fjellene ovenfor Funchal. Kleskode til middag på hotellet, ikke strandklær.

På hotellet er det også et spa, som gratis er for hotellets gjester. Benytt sjansen til å nyte dampbadstue, badstue, jacuzzi og treningsrom. Vil du unne deg en massasje eller annen behandling er det mot avgift. Ved sen hjemreise kan du dusje og stelle deg i spaavdelingen, aldersgrense 16 år.

Vil du more deg er det dykking, parasailing og vannski mot avgift. På øya er det mange golfbaner, der gjestene på hotellet får rabatt. Gratis wifi på hele hotellet. Parkering med begrenset antall plasser. Romservice mot avgift. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Ti minutter med bil inn til det sentrale Funchal.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg. Legger du til halvpensjon over jul og nyttår er julemiddag 24.12 og nyttårmiddag inkludert.

Verdt å vite

Nivåforskjeller inne på hotellområdet.