En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

96% anbefaler hotellet

2765 vurderinger
Utmerket
 
2049
Veldig bra
 
577
Bra
 
100
Mindre bra
 
25
Dårlig
 
14

Fem siste vurderinger

17.03.2022

av MaggyVI Oslo, Norge

Greit hotell, men kjedelig kjøkken.

God beliggenhet v gamlebyen. Grei nok kvalitet på bygninger, renhold osv. Rimlig god service fra personell, men noe rot og mangel på hjelpsomhet fra resepsjon. Største ulemmpe med hotellet er kjøkkenet, det imponerte ikke! Samlebåndsproduksjon, fantasiløst, kjedelig. Bo gjerne på hotellet, fint utgangspunkt for å se Funchal og Madeira. Men legg i det minste lunch/middag utenfor hotellet. Mange gode og hyggelige restauranter vegg i vegg.

 
12.01.2020

av Ovi-1946 Tønsberg, Norge

Juletur til Funchal

Vi var i Funchal og hotel Porto Santa Maria i des-19 for å oppleve julestemningen i byen. Det var 5 år siden vi var her sist på samme hotel. Byen er vakkert pyntet til jul og nyttår med forskjellige uttrykk i de forskjellige gatene. Utrolig vakkert med et myldrende liv om kveldene med fastboende og turister. Må oppleves.

 
02.07.2019

av rosakiss Verdal, Norge

For de voksne

Flott hotell, masse glimrende service. Mest voksne folk som ferierer her. Hotellet ligger i utkanten av bysentrum og ved strand, har eget basseng med betjent bar. Rommet vårt har egen balkong med utsikt til sjøen. Rimelig nytt og strøkent interiør.

 
12.12.2018

av toneabelona Oppegard, Norge

Super beliggenhet

Veldig fornøyd med valg av dette bostedet. Nydelig hotell med hyggelig personale. Stille og rolig, men allikevel sentralt. Enden av strandpromenaden på ene siden og rett ut i gamlebyen på den andre. Gode senger, god frokost, flott takterrasse. Hit reiser jeg gjerne tilbake

 
15.06.2018

av oddny2015 Sandefjord, Norge

Nydelig hotell for godt voksne.

Dette er hotellet uten barn. Vi er fire glade reisevante venner som var her fra 6.-13.juni 18. Vi er fra 61-71 år, og vi er helt klart målgruppa for dette hotellet. Storkoste oss! Store, rene rom med et lite tekjøkken. Vi hadde bestilt rom med havutsikt og det anbefales sterkt. Hyggelig personale og veldig bra frokost. Spiste middag på hotellet en kveld og den var også veldig bra. Lekker bar med levende musikk. Vi opplevde nok musikken som litt høy noen ganger. Hotellet ligger ved havet og tvers over gata ligger gamlebyen. Takterrassen var superfin, anbefales. Bassenget på bakkenivå kunne vært større og dypere, men var helt ok. Safen på rommet var gratis, mot betaling tidligere.Undertegnede har vært på Madeira syv ganger siden1998 og bodd forskjellige steder i området, også på Lido, men dette var helt klart det beste hotellet til nå. Kommer gjerne tilbake hit.