En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

96% anbefaler hotellet

3780 vurderinger
Utmerket
 
2925
Veldig bra
 
707
Bra
 
111
Mindre bra
 
24
Dårlig
 
13

Fem siste vurderinger

02.09.2022

av hamar0202

Topp hotell på Madeira.

Fantastisk flott hotell. Meget hyggelig betjening, bare blide, god mat og vin. Stille og rolig område med flott beplantning. Store rom med gode senger. Meget god offentlig transport til sentrum og bra turområde. Mange gode spisesteder å velge mellom.

 
03.06.2022

av ole s Porsgrunn, Norge

Supert hotell med bra plassering

Hotellet leverte som ønsket. Et supert rom med havutsikt. Bra rengjøring. Store rom og senger. Bra frokost, men ikke noe variasjon. Kjedelig pålegg. Ingen søtsaker til frokost. Hagen var utrolig, ikke behov for å besøke botanisk hage. Mange solsenger ved fine basseng. Happy hour og ofte live musikk på ettermiddag, kveld. Bra beliggenhet for å gå turer. 2km inn til byen, taxi en vei 7 euro.

 
23.11.2019

av annekristinel2017 Levanger, Norge

Supert hotell

Vi har nylig bodd 3 uker på Porto Mare Hotell hvor vi har vært flere ganger før. Her er det alltid trivelig å være. Hotellet har en flott og velstelt hage, hyggelig og alltid hjelpsom betjening og god mat. Der er et flott inne -og utebasseng. Levende musikk både til happy hour og senere på kvelden. Denne gangen var det også et flott show Lido is a Cabaret en kveld i uka. Vi kommer tilbake.

 
11.09.2019

av Kjaate Sandefjord, Norge

Flott hotell

Ett flott hotel som fortjener 5 stjerner, men har kun 4. Botanisk have og ett flott uteområde. 4 bassenger. Veldig hyggelig betjening. Har bodd på dette 6 ganger. Kan anbefales. Det skjer alltid noe på hotellet iform av turer og vinsmaking etc.

 
07.09.2019

av Jodex51 Madeira, Portugal

Innendørs var best

Porto Mare er på mange måter et supert hotell. Rommene er store og luftige med bl.a. svært store og meget gode senger. Air Condition fungerer glimrende, og det er rent og pent innendørs. Maten er deilig, frokosten perfekt. Dessverre er noen av dem som har jobbet lenge på Porto Mare, som trolig har begynt å gå litt lei. En del av dem er fysisk tilstede, men ikke nærværende. Serveringen synes å ha blitt en kjedelig rutine, og DET merkes... Denne gangen ble vi spesielt skuffet over bassengområdet. Det var veldig mange gjester på hotellet, og det var ikke alltid lett å finne solsenger. Dette fordi Pool-service ikke overholdt regelen om at ubenyttede senger ville bli frigjort etter 90 minutter. Vi så hver bidige dag gjester som reserverte opptil 15 solsenger ved siden av hverandre like ved bassengkanten, for deretter å være borte fra poolen i mange timer. En dag stod 13 senger ved siden av hverandre ubenyttet fra kl 09.00 - 14.00, og intet ble gjort med dette fra de pool-ansvarliges side. At noen gjester får lov til å ta seg til rette på denne måten, oppleves irriterende og respektløst, og det la en demper på totalopplevelsen. Det var heller ikke greit at mange av solsengene dessuten var ganske skitne på det hvite rammeverket og til dels også på det grønne lerretsstoffet. Hagen på Porto Mare er velholdt og vakker, og det er ikke mange hoteller på Madeira som kan oppvise tilsvarende prakt. Underholdningen er også god.